Kurkkaa myös somekanavat alla olevista ikoneista! <3
Kauneus ja muoti

TESTISSÄ: LÖWENGRIP CARE AND COLOR 18 HOURS -RIPSIVÄRI

Ripsiväri kuuluu lähes jokaisen naisen tärkeimpiin meikkituotteisiin. Ripsiväri avaa katseen ja hyvä ripsiväri pysyy koko päivän siistinä korostamassa silmiä. Toimitus testasi Ruotsin tunnetuimman bloggarin, Isabella Löwengripin yrityksen Löwengrip Care and Color (LCC) 18 hours -ripsivärin.

18 hours Mascaran luvataan tuuheuttavan ripsiä tehokkaasti ja luovan ripsiin pituutta sekä näyttävyyttä. Ripsivärin luvataan myös pysyvän siistinä pitkään (www.nordicfeel.fi).

18 hours -ripsiväri

18 hours -ripsiväri

Tässä toimituksen mielipiteet ripsiväristä:
– Ripsivärin pakkaus on todella tyylikäs ja arvokkaan oloinen. Ripsiväri tulee kultaisen värisessä pahvipakkauksessa ja ripsivärituubi on mattamusta, jota koristavat kultaiset tekstit.
– Ripsiväri levittyy helposti, mascaraa ei tule liikaa tuubista ulos. Monesti ripsivärit ovat uutena todella vetisiä, sen sijaan tämä ripsiväri päästi maltillisesti mascaraa ripsiharjaan.
– Ripsivärin harja on hyvänmallinen, kärjellä pystyy tavoittamaan helposti lyhyetkin ripset ja ulkokulman ripset saa helposti viimeisteltyä. Paksulla harjalla saa tehtyä myös dramaattisen lopputuloksen.
– Ripsivärillä saa luotua todella pitkät ja näyttävät ripset.
– Ripsiväri on erittäin herkkä silmille. Testasin samaan aikaan kahta eri ripsiväriä, joista toinen alkoi ärsyttämään silmää, mutta LCC ei. Sopii siis loistavasti myös herkille silmille.

löwengrip care and color 18 hours -ripsiväri

LCC löwenrip care and color mascara 18 hours -ripsiväri  Löwengrip care and color 18 hours -ripsiväri 2

Vinkit täydellisiin ripsiin:
– Pumppaa ripsentaivuttimella ripsiä sen sijaan, että painaisit ripsientaivuttimella. Tällä tekniikalla ripset pysyvät pidempään taivutettuina.
– Jos haluat extra-volyymia ripsiin, voit käytää irtopuuteria tai vauvatalkkia ripsiin ripsivärikerrosten välissä
– Jos ripsiväriä menee luomelle, odota, että luomelle mennyt ripsiväri on täysin kuivunut. Poista kuivuneet ripsivärisutut pumpulipuikolla, näin et sotke luomiväriäsi. Toinen keino on kiepauttaa pumpulipuikko huulirasvassa ja poistaa ylimenneet sutut sillä.

Suvi Saranki

DailyChic - Fashion & Lifestyle by Suvi Saranki on blogi, jonka ideana on tarjota vinkkejä ja neuvoja kauniiseen arkeen! Oman elämänsä Martha Stewartin intohimoina elämässä ovat yrittäjyys ja liiketoiminta, sijoittaminen, DIY, korkeat korkokengät, eläimet, muoti, kauneus, hyvä ruoka ja matkustus.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

X