Kurkkaa myös somekanavat alla olevista ikoneista! <3
Kauneus ja muoti

SUOMALAISTA LUONNONKOSMETIIKKAA

Markkinointityhteistyö – Mia Höytö Cosmetics

Mia Höytö Cosmetics on suomalainen luonnonkosmetiikkasarja, jossa yhdistyy laatu, hoitavuus ja luonnolliset raaka-aineet. Sarjasta löytyy kaikki perusihonhoitoon tarvittavat tuotteet, aina puhdistusaineesta käsivoiteeseen. Tuotteet ovat suunniteltu Suomessa nimenomaan suomalaiselle herkälle iholle. Raaka-aineina on käytetty esimerkiksi tyrniä, mustaherukkaa, kauraa sekä koivunmahlaa ja tuotteilla on eco cert –sertifikaatti. Luonnonkosmetiikaksi tuotteet ovat varsinaista luksuskosmetiikkaa, sillä ainesosat ovat oikeasti hoitavia ja sen huomaa heti ensimmäisellä käyttökerrallakin.

LUONNONKOSMETIIKKA IHONHOIDOSSA

Itse aloitan ihonhoidon rutiinin iltaisin kasvojen puhdistuksella. Mia Höytö -puhdistusgeeli sisältää ruiskukkavettä ja se puhdistaa kasvoilta tehokkaasti meikin ja epäpuhtaudet. Puhdistusgeeli levitetään kostutetuille kasvoille ja hierotaan vaahdoksi asti. Tuoksu on mielestäni hieman unisex, joten voisin hyvin kuvitella tämän sopivan naisten lisäksi myös miespuolisille käyttäjille. Puhdistusgeeli ei ärsytä ihoa, vaan on melko hellävarainen, sopii siis myös niille, jotka eivät voi pestä kasvojaan liian voimakkailla puhdistusaineilla. Hellävaraisuudesta huolimatta puhdistusteho on hyvä, sillä meikkivoide lähtee hyvin pesussa.

LUONNONKOSMETIIKKA IHONHOIDOSSA

Puhdistuksen jälkeen iho on valmis vastaanottamaan hoitavia ainesosia ja siihen käy hyvin Mia Höydön Lumous-seerumi. Seerumia käytetään voiteen alla ja se tehostaa voiteen vaikutusta samalla kun siitä imeytyy hoitavia ainesosia suoraan ihoon. Lumous seerumi sisältää esimerkiksi arganöljyä, koivunmahlauutetta ja ihoa kiinteyttävää hyaluronihappoa. Yhdessä tipassa on siis paljon vaikuttavia ainesosia, jotka yhdessä napakoittavat, uudistavat, kosteuttavat ja rauhoittavat. Vain yksi pumppaus seerumia riittää koko kasvoille ja seerumi vaahtoa hauskasti hierottaessa. Kun seerumia sitten hieroo lisää, se imeytyy kasvoihin. Todella kivan tuntuinen seerumi, joka tekee ihosta ihanan raikkaan.

LUONNONKOSMETIIKKA IHONHOIDOSSA

Seerumin jälkeen kasvoille leivitetään kosteusvoide, joka Mia Höydön sarjassa on mieltään Ihana. Voide on kyllä täysin nimensä veroinen, siinä on niin täyteläinen koostumus ja silti se imeytyy ihoon hyvin. Iho ei tule ollenkaan tahmaiseksi vaan pehmeäksi ja ihanan tuntuiseksi. Ihana-voide sopii hyvin niin päivä- kuin yökäyttöön, sillä se sisältää niin ravitsevia kuin suojaavia ainesosia. Voiteesta jää iholle tasainen pinta, joten voide sopii oikein hyvin myös meikin alle.

LUONNONKOSMETIIKKA IHONHOIDOSSA

Tuotteiden tuoksut ovat miellyttäviä ja raikkaita, eikä ollenkaan voimakkaita. Pidän siitä, että tuotteet ovat pakattu hygieenisiin pakkauksiin, kuten pumppupulloon. Tällöin tuotteeseen ei pääse pöpöjä sormista ja se pysyy käyttökuntoisena pidempään.

LUONNONKOSMETIIKKA IHONHOIDOSSA

Lisäksi annostelu on helppoa, kun yksi pumppaus kutakin tuotetta riittää hyvin. Pakkaukset ovat myös kaikessa yksinkertaisuudessaan upeita. Näitä kelpaa esitellä kylpyhuoneen hyllyllä.

LUONNONKOSMETIIKKA IHONHOIDOSSA

Mia Höytö -luonnonkosmetiikkasarjan tuotteita voit ostaa monista kauneushoitoloista, Mia Höydön verkkokaupasta sekä luonnonkosmetiikkaa myyvän Biodellyn verkkokaupasta. Jos haluat kokeilla sitä pikkuisen parempaa luonnonkosmetiikkaa, kannattaa kokeilla näitä.

LUONNONKOSMETIIKKA IHONHOIDOSSA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

X