Kurkkaa myös somekanavat alla olevista ikoneista! <3
Luonnonkosmetiikkaa
Kauneus ja muoti

LAHJAVINKKI: LUONNONKOSMETIIKKAA JURLIQUELTA

Markkinointiyhteistyö: Jurlique 

Jurlique on vuonna 1985 perustettu australialainen luonnonkosmetiikkamerkki, joka valmistaa maatilallaan erilaisia kauneuden- ja ihonhoitotuotteita. Jurlique toimii kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti sekä yhdistää biodynaamiset raaka-aineensa luonnontieteellisiin innovaatioihin ja niiden seurauksena kehittää toinen toistaan tehokkaampia tuotteita. Raaka-aineista yli 95 % on luonnollisia ja orgaanisia ja pakkaukset tuotetaan 80 % kierrätysmateriaaleista. 95 % kaikista Jurliquen pakkauksista ja materiaaleista on kierrätettäviä. Toimintaohjeet energian- ja vedenkäyön minimoimiseksi ovat läsnä koko organisaatiossa ja jätteiden määrän vähentämiseen pyritään jatkuvasti.

Luonnonkosmetiikkaa

Kuulostaa mielettömän hyvältä, eikö totta? Testaamani Jurliquen lahjapakkaus oli vertaansa vailla ja sopii täydellisesti pukinkonttiin. Ainakin luonnonkosmetiikan, ruusun tuoksun ja kauniiden pakkausten ystävät hullaantuvat tästä kombinaatiosta täysin! Pakkaus sisältää kolme erilaista tuotetta: hieman vaahtoutuvan ja tehokkaasti kosteuttavan puhdistusaineen, virkistävän ja tasapainoittavan kasvosuihkeen sekä viilentävän ja suojaavan geelimäisen kasvovoiteen.

Luonnonkosmetiikkaa

Kun avasin postipaketin, ilahduin suuresti pakkauksen ulkonäöstä. Lahjapakkaus on paketoitu uskomattoman kauniisti ja jokainen yksityiskohta on selkeästi tarkkaan harkittu. Joulunpunaisen ja ruusuaiheisen päälikuoren alta paljastui valkokultainen ja puupohjainen laatikko, jonka sisään tuotteet oli asetettu. Purkki ja pullot ovat jo itsessään upeita sisustuselementtejä ja tulleet jäädäkseen kylpyhuoneita koristamaan. Aito ja vahva ruusun tuoksu on mielestäni jokaisen pakkaukseen kuuluvan tuotteen tärkeä ominaisuus. Ruusulle tuoksuva nainen on itsevarma, kaunis ja hienostunut.

Luonnonkosmetiikkaa

Revitalising Gel-Lotion on geelimäinen voide kasvoille. Käytin tuotetta puhtaalle iholle sekä aamuisin, että iltaisin ja varsinkin näin talvisin kuivuuteen taipuva ihoni pysyi kosteutettuna läpi vuorokauden.  Voide viilentää ihoa todella mukavasti esimerkiksi kuuman suihkun tai saunakäynnin jälkeen. Kyseinen voide toimi ainakin omalla kohdallani hyvin myös meikin alla!

Moisturising cleanser ajaa asiansa ihon puhdistajana vallan mainiosti. Tuote soveltuu meikin poistoon ja meikittömän ihon puhdistukseen silmiä ympäröivää aluetta lukuunottamatta.  Iho tuntui välittömästi raikkaammalta ja hehkuvammalta. Pieni määrä tuotetta kerrallaan riittää; kevyesti vaahtoava voide on todella tehokasta ja riittoisaa.

Rosewater Balancing Mist on nimensä mukaisesti ruusuvettä sisältävä suihke. Kasvosuihke on itselleni kohtalaisen uusi tuttavuus, mutta tähän tuotteeseen ihastuin heti. Viilentävä ja virkistävä suihke tuo uuden pienen piristyksen jokaiseen aamuuni. Tuote on täysin läpinäkyvää, eikä se jätä minkäänlaista merkkiä kasvoihin. Ruusun tuoksu on hyvin voimakas ja jää leijailemaan kasvoille.

Luonnonkosmetiikkaa

Viikon testauksen jälkeen iho tuntuu terveeltä, kosteutetulta ja kauniilta. Ajatukset luonnonkosmetiikan eettisestä ja ekologisesta puolesta ilahduttavat ja luovat luottamusta. Luonnollisista aineista valmistetut tuotteet sopivat mainiosti jokaiselle ihotyypille ikään katsomatta. DailyChiciltä irtoaa vahva suositus ja iso peukku tälle kosmetiikkapuolen lahjaidealle!

Jurliquen luonnonkosmetiikkaa myy useat verkkokaupat sekä kauneushoitolat kuten esim. Kikas.fi. Jurliquen brändiin ja tuotteisiin pääset tutustumaan Jurliquen omilta sivuilta. 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tilaa uutiskirje!

Tilaa uutiskirje ja pysyt ajantasalla DailyChicin uusista julkaisusta ja tapahtumista!
X