Kurkkaa myös somekanavat alla olevista ikoneista! <3
Nahkahousut
Kauneus ja muoti

KUINKA YHDISTÄÄ NAHKAHOUSUT?

Nahkahousut saattavat vaatteena kuulostaa rohkealle vedolle ja usein ajatellaankin, että ne eivät omaan tyyliin sovi. Tämä ajattelutapa on täysin virheellinen, koska nahkahousut ovat koko vaatekaapin kulmakivi toimien melkein minkä tahansa yläosan kanssa. Nahkahousuilla saa helposti lisättyä koko asuun ilmettä, verrattuna tavallisiin mustiin farkkuihin ja ovathan ne myös tuulenpitävinä loistava valinta Suomen syksyyn ja talveen. Nahkahousuja kaupasta katsellessa kannattaa etsiä ihan housumallisia, joissa on takataskut, vetoketju kuin myös vyönlenkit. Tällöin housut ovat paljon monikäyttöisemmät yläosien suhteen. Polvien kohdalla olevat tikkaukset ja vetoketjut lahkeissa imartelee kantajaansa. Valinnanvaraa tänä vuonna on ollut klassisesta ja aina varmasta mustasta, tumman ruskeaan ja viininpunaiseen, jotka ovat kokeilevan pukeutujan valinta. Kaupoista löytyy myös nahkaisia joggerseja, jotka taas luovat rennomman ilmeen kuin tiukat nahkahousut.

NAHKAHOUSUT

Klassisin yhdistelmä nahkahousuihin on muhkea villapaita. Nahka ja villa materiaaleina toimivat täydellisesti yhdessä, ollessaan vastakohtia. Villapaita voi olla minkä värinen tahansa, musta villapaita ei näytä valjulle ollessa eri materiaalia housujen kanssa. Harmaan ja mustan klassinen liitto toimii aina, pehmentäen asun värimaailman kontrastia. Nahkahousujen kanssa kenkinä toimii oikeastaan mitkä tahansa kaapista löytyvät popot. Kiiltonahkaiset mustat nilkkurit korostavat nahan vaikutelmaa, mutta miksei myös mattapintaiset tai mokkaiset nahkanilkkurit näyttäisi yhtä hyvälle. Testattu on, että nahkahousut toimivat myös Timberland-kenkien parina.

NAHKAHOUSUT VINKIT

Jos nahkahousut ja villapaita ei ollut tarpeeksi klassinen yhdistelmä, on valkoisen kauluspaidan yhdistäminen niihin varmasti klassinen valinta. Musta alaosa ja valkoinen kauluspaita on kokonaisuus, joka sopii tilanteeseen kuin tilanteeseen. Nahkahousuilla pystyy  nostamaan perinteisen asukokonaisuuden uudelle tasolle! Kauluspaita kannattaa tunkea rennosti toiselta puolelta housuihin ja unohtaa ylös asti napittamisen. Mallin ollessa löysempi on hyvä muistaa kääriä hihansuita muutamaan otteeseen, jotta yleisvaikutelma keventyy.

NAHKAHOUSUT TYYLI

Nahkahousut sopivat myös rennompaan pukeutumiseen erinomaisesti ja parhaimmillaan ne ovat rennon collegen kanssa puettuna. Kokomusta asu ei näytä tasapaksulle nahkahousujen materiaalin tullessa esiin ja valkoiset tennarit kirkastavat ilmettä. Nahkahousut mielletään usein juhlavaan ja näyttävään pukeutumiseen, mutta todellisuudessa ne ovat kotonaan melkein paremmin rentojen yläosien seurassa. Vaihtoehtona collegepaidalle on esimerkiksi ruutupaita tai lämpimämpinä keleinä pelkkä teepaita. Tennarit tekevät aina ilmeestä arkisemman ja valkoiset tennarit näyttävät mustan nahan kanssa yksinkertaisesti tyrmääviltä. Nahkahousujen yhdistäminen pukeutumiseen ei ole sen kummempaa kuin tavallisten mustien farkkujenkaan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tilaa uutiskirje!

Tilaa uutiskirje ja pysyt ajantasalla DailyChicin uusista julkaisusta ja tapahtumista!