Kurkkaa myös somekanavat alla olevista ikoneista! <3
Miten yhdistellä printtejä
Kauneus ja muoti

MITEN YHDISTELLÄ PRINTTEJÄ

Printtien yhdistäminen keskenään voi kuulostaa pelottavalta, mutta oikein toteutettuna se luo näyttävän asukokonaisuuden. Tärkeää on muistaa se, että kun yhdistät printtejä keskenään keskity yhdistelemään keskenään sopivia värejä, sen sijaan että miettisit pelkästään, että mitkä printit sopivat yhteen. Näiden vinkkien avulla opit, miten yhdistellä printtejä tyylikkäästi.

Miten yhdistellä printtejä

Yhdistä iso kuvio pienemmän kuvion kanssa tai toisinpäin; kokeile esimerkiksi yhdistää pienet ja tiheät raidat isomman kukkaprintin kanssa tai paksut raidat pienen kukkakuvion kanssa. Tällöin printit eivät taistele keskenään kun toinen on selvästi suurempi ja näyttävämpi ja toinen tukee ja korostaa toista printtiä. Jos molemmat printit ovat pieniä, ei asusta löydy katseenvangitsijaa ja se saattaa jäädä valjuksi kokonaisuudeksi. Raidat ja floral-printti on aina muodissa ja varsinkin kesällä molemmat näyttävät erittäin raikkaalle!

Miten yhdistellä printtejä

Jos kokonaisuus alkaa tuntua liian sekavalle tai monimutkaiselle, lisää joukkoon yksivärinen vaatekappale tasoittamaan tilannetta. Tämä voi olla yksivärinen takki tai t-paita tai asuste, joka sitoo kuosit yhteen luoden asukokonaisuuden. Toinen tapa, jolla on helppo rauhoittaa asua, on jakaa printit koko asun mitalle. Sen sijaan että pukisit päälle kuviollisen takin ja yläosan, kokeile kuviollista ala- ja yläosaa ja yksiväristä takkia. Myös asusteet voivat tuoda sen lisä printin asuun yhdistettynä yhteen printilliseen ja yksivärisiin vaatteisiin.

Miten yhdistellä printtejä

Toinen klassikko printtiraitojen lisäksi on mikäs muukaan kuin polka dots, eli suomeksi pilkut ja pallot eri kokoisina. Pilkkujen ja kukkien yhdistäminen saattaa kuullostaa sekametelisopalle, mutta jos vaatteiden värit ovat harmoniassa keskenään, on kokonaisuus yhtenäinen ja toimiva. Jos esimerkiksi valitset monisävyisen kukkakuosin alaosaksi, kannattaa yläosan pilkkujen ja taustan värit löytyä myös alaosasta, jolloin ylä ja alaosa eivät riitele keskenään. Myös klassinen raitojen ja pilkkujen yhdistelmä toimii aina. Raidat ja pilkut ovat graafisen ja selkeän kuosinsa vuoksi helppoja yhdistellä minkä muun tahansa kuosin kanssa.

Miten yhdistellä printtejä

Leopardikuvio on printti, joka tuskin koskaan menee pois muodista. Varsinkin asusteet leopardi-kuosissa ovat näyttävä lisä asuun kuin asuun. Printtien miksaaminen onkin helppo aloittaa sillä, että esimerkiksi raitapaitaan yhdistää leopardiloaferit tai -clutchin. Leopardikuvio toimii niin sanottuna neutraalina osana korostaen muita printtejä ja värejä.  

Jos kahden eri printin yhdistäminen tuntuu hullulle ajatukselle, mutta haluat kokeilla jotain uutta, testaa saman printin tuplaamista asussa! Kokeile lisätä pilkullisen paidan kanssa pilkullinen huivi, joka tuo syvyyttä asukokonaisuuteen. Tällöin kokonaisuus säilyy rauhallisena ollen kuitenkin mielenkiintoinen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tilaa uutiskirje!

Tilaa uutiskirje ja pysyt ajantasalla DailyChicin uusista julkaisusta ja tapahtumista!
X