Kurkkaa myös somekanavat alla olevista ikoneista! <3
Muotivinkit festivaali pukeutumiseen
Kauneus ja muoti

PARHAAT MUOTIVINKIT FESTIVAALIPUKEUTUMISEEN!

Kesä ja festarit ovat taas täällä. Festarit ovat mitä parhain paikka kokeilla jotain uutta ja ehkä normaalia hullumpaa pukeutumisen suhteen. Voisi melkein todeta, että festivaaleilla melkein kaikki pukeutumisen suhteen on sallittua! Kukkapannat ja boho-tyyli ovat pitkään hallinneet festari-pukeutumisskeneä, mutta jos tänä vuonna haluat kokeilla jotain uutta, tässä parhaat muotivinkit festivaalipukeutumiseen, joilla varmasti erotut tyylikkäänä festari kansasta.

Muotivinkit festivaali pukeutumiseen

Kuvalähteet: 1, 2.

Totuus valitettavasti on se, että Suomessa kesäfestareilla sataa melkein aina. Tähän kannattaa varautua joko tyylikkäällä sadetakilla, joita saa ostettua ketjuliikkeistä melkein joka värissä ja kohtuu hintaan. Toinen vaihtoehto on tietenkin läpinäkyvä sade-poncho (unohda kertakäyttö muovi-ponchot), jonka alta pääsee myös asukokonaisuus loistamaan.

Muotivinkit festivaali pukeutumiseen

Kuvalähteet: 1, 2.

Valitse yläosaksi joko bikiniyläosa tai uimapuku, jolloin pieni sade ei ainakaan haittaa, jos lämpöä päivällä riittää. Markkinoilla on tänä kesänä toinen toistaan upeampia bikiniyläosia, jotka käyvät myös topista. Uimapuku taas luo body-efektin, jolloin esimerkiksi sen selkäpuoli voi olla hyvinkin avonainen ja näyttävä kokonaisuus farkkushortsien kanssa.

Muotivinkit festivaali pukeutumiseen

Kuvalähteet: 1, 2.

Tämän kesän trendikkäimmät aurinkolasit ovat ehdottomasti peililasillisia. Niitä saa joka värissä, koossa ja mallissa ja ne näyttävät aina hyviltä kuvissa. Aurinkolasit ovat ehdoton valinta mukaan festareille aurinkoisina päivinä ollen se go-to asuste suojaten myös silmiä.

Muotivinkit festivaali pukeutumiseen

Kuvalähteet: 1, 2.

Ikuinen ongelma festareille taitaa olla se, että minkä laukun ottaa mukaan. Laukku kun ei saisi olla liian iso ja tiellä konserteissa joratessa, mutta sinne tulisi myös mahtua kaikki tarvittava ja toivottavasti myös pysyä tallessa. Täydellinen valinta on tietenkin vyölaukku. Kun sen yhdistää tyylikkääseen asukokonaisuuteen, ei kantajaa voi onneksi sekoittaa Suomi-turistiin. Vyölaukku tarjoaa hands-free päivän ja se pysyy aina mukana, koska se on kirjaimellisesti köytetty sinuun.

Muotivinkit festivaali pukeutumiseen

Kuvalähteet: 1, 2.

Jokainen tietää, että festareilla haluaa olla ja kulkea mahdollisimman huolettomasti, joten paras kampaus festivaaleille ovat erittäin trendikkäät ranskalaiset tai hollantilaiset letit. Tällöin hiuksia ei tarvitse korjailla päivän mittaan, letit kun näyttävät paremmille vähän elämääkin nähneenä. Letteihin voi myös helposti ujuttaa sekaan hius-sormuksia, jotka korvaavat tänä kesänä kukkapannat hiuskoristeena.

Bonus vinkki: Käytä meikin tai vartalomaalien sijasta clitteriä iholla. Se pysyy paremmin leviämättä. Toimii niin luomivärinä kuin myös lettien jakauksen kohtiin levitettynä hiusgeelin avulla!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tilaa uutiskirje!

Tilaa uutiskirje ja pysyt ajantasalla DailyChicin uusista julkaisusta ja tapahtumista!
X