Kurkkaa myös somekanavat alla olevista ikoneista! <3
New year lookbook
Kauneus ja muoti

NEW YEAR LOOKBOOK

New year lookbook

Elegant midi 

Klassinen midimittainen ja vartalonmyötäinen mekko on varma valinta, eikä sen kanssa voi koskaan epäonnistua! Spagettiolkaimet ja venyvä materiaali takaavat myös sen, että mekko on mitä mukavin pitää päällä ja imarteleva leikkaus ei jätä ketään kylmäksi. Perinteinen valinta on tietenkin musta, mutta myös tummanharmaa on juhlava ja yhtä toimiva valinta. Midimittaisten hameiden kanssa kannattaa jalkaan valita korkoa, jottei jalan linja katkea. Varsinkin remmittömät avokkaat pidentävät jalkoja midihelman kanssa! Mekon ollessa yksinkertainen voi kenkävalinta olla näyttävämpi!

New year lookbook

60’s mini 

Uuteen vuoteen kuuluu melkein oletusarvoisesti mini-mitta! Jos pelkää liian paljastavaa kokonaisuutta, on roll-neck mini täydellinen valinta! Yksinkertaisen tyylikäs kokonaisuus syntyy, kun ei paljasta liikaa. Hyvä nyrkkisääntö on se, että jos paljastaa jalkoja, on hyvä peittää dekolteen aluetta/käsiä ja toisinpäin. Roll-neck mini toimii klassisesti mustana, mutta näyttävä valinta on raidallinen yksilö! Vaakaraita hämää optisesti, imarrellen kantajaansa. Minin kanssa toimivat mitkä tahansa korkokengät avokkaista remmikenkiin. Käyttömukavuutta lisäävät nilkkaremmi ja paksumpi korko.

New year lookbook

Cocktail dress 

Pukukoodin salliessa Over the Knee -saappaat ovat show-stopper valinta uudelle vuodelle! Niiden avulla muokkaantuu minimittainen ja kesäinen mekko talvikäyttöön, eikä jalkojen palelusta tarvitse huolehtia. Kokomusta toimii aina ollen klassinen ja näyttävä. OTK-saappaat ovat näyttävä valinta kengiksi ja toimivat esimerkiksi myös playsuitin kanssa. Kenkien ilmettä voi muuttaa valitsemalla piikkikorot tai nyöritetyt yksilöt. Arkisempana valintana toimivat tolppakorolliset korkokengät, jolloin myös niillä jaksaa tanssia koko yön!

New year lookbook

Sparkle all night 

Jos jokin ilta on sopiva kimaltavalle mekolle, niin se on uudenvuoden aatto! Kimaltava mekko voi olla paljettinen unelma tai vähän hienostuneempi helmikirjailtu taideteos. Mekon ollessa itsessään jo paljon, ei sen tarvitse koreilla leikkauksella, vaan yksinkertainen slip-on malli antaa tilaa kimallukselle. Koroiksi sopivat tietenkin mustat avokkaat tai miksei niitä voisi sovittaa mekon kimaltavaan värimaailmaan! 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tilaa uutiskirje!

Tilaa uutiskirje ja pysyt ajantasalla DailyChicin uusista julkaisusta ja tapahtumista!