Kurkkaa myös somekanavat alla olevista ikoneista! <3
Vanhojentanssipuvun valinta
Päivä Prinsessana

VANHOJENTANSSIPUVUN VALINTA

Yhteistyökumppani: Niinatar

Yksi suurimpia asioita vanhojentansseihin liittyen on aina oikeanlaisen vanhojentanssipuvun valinta. DailyChicin Päivä Prinsessana -hyväntekeväisyystapahtumaan osallistuvalle Jeninalle yksi kohokohdista oli vanhojentanssipuvun valinta Niinattaresta. Jenina sai soviteltavakseen useita erityyppisiä pukuja, ja näin selvitettiin, millainen puku pääsee tanssien pyörteisiin tuona tärkeänä päivänä.  Pukuja sovittaessa Jenina sai todellakin olla päivän prinsessana.

Vanhojentanssipuvun valinta Vanhojentanssipuvun valinta Vanhojentanssipuvun valinta Vanhojentanssipuvun valinta

Liikkeelle lähdettiin erilaisista kapeista juhlapuvuista ja merenneitopuvuista eri väreissä. Jenina kokeili rohkeasti eri värejä, jotta varmistuisi väri, joka pukee Jeninaa parhaiten. Valintaa vaikeutti aina vaan upeampien ja upeampien mekkojen sovittaminen; Niinattaren valikoima on uskomattoman laaja.

Vanhojentanssipuvun valinta  Vanhojentanssipuvun valinta  Vanhojentanssipuvun valinta

Kokeiluun pääsi myös upea tyllihame, jonka kankaaseen ja kimallukseen Jenina ihastui kovin. Onneksi mekosta löytyi merenneitomallinen vaihtoehto, joka olikin sitten se oikea valinta unelmien vanhojentanssimekoksi!

Vanhojentanssipuvun valinta  Vanhojentanssipuvun valinta

Jenina itse kommentoi mekkoa näin: ”Päädyin juuri tähän mekkoon, sillä olen varma siitä, että se tulee erottumaan joukosta ja se oli muutenkin aivan ihana. Se on merenneitomallinen ja siinä on paljon säihkettä. Yksinkertaisesta mekosta en haaveillut missään kohtaan. Loppujen lopuksi valitsin juuri tämän mekon, koska siinä oli kaikki elementit kohdallaan.”

Tämän ainutlaatuisen prinsessapäivän tapahtumat ja tunnelmat pääset kertaamaan alla olevalta videolta!

 

Kuvien puvut: Niinatar

Kuvat: Patrick Karkkolainen Photography

Suvi Saranki

DailyChic - Fashion & Lifestyle by Suvi Saranki on blogi, jonka ideana on tarjota vinkkejä ja neuvoja kauniiseen arkeen! Oman elämänsä Martha Stewartin intohimoina elämässä ovat yrittäjyys ja liiketoiminta, sijoittaminen, DIY, korkeat korkokengät, eläimet, muoti, kauneus, hyvä ruoka ja matkustus.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

X