Kurkkaa myös somekanavat alla olevista ikoneista! <3
Niophlex-hoito
Kauneus ja muoti

TESTISSÄ: NIOPHLEX-HOITO

Markkinointiyhteistyö: IdHAIR 

Hiukseni ovat olleet kesän jäljiltä kuivat, katkenneet, karheat ja elottoman tuntuiset. Syksyn sateet ja kostea ilmakaan eivät kauheasti olleet auttaneet, sillä tukkani oli tullut todella pörröiseksi. Lähdin testaamaan markkinoille tullutta uutta tehohoitoa nimeltään Niophlex. Hoidon tarkoituksena on vahvistaa ja hoitaa hiusta sekä tuoda hiuksiin pehmeyttä ja kiiltoa.

NIOPHLEX-hoito

NIOPHLEX-hoito

Hoidon voi kätevästi tehdä joko kampaajakäynnin yhteydessä tai kotona. Minulle hoito tehtiin hiusvärin yhteydessä, mutta kampaajalla on mahdollista käydä ottamassa myös pelkkä Niophlex-hoito. Parasta hoidossa oli ehdottomasti se, että se oli mahdollista tehdä värjäyksen yhteydessä, eikä pitkittänyt kampaamokäyntiä.

NIOPHLEX-hoito

Niophlex-hoito on kolmeosainen ja siihen kuuluu kolme eri tuotetta, joista yksi on kotihoito. Ensimmäinen tuotteista sekotettiin suoraan hiusväriini, jonka jälkeen väriaine levitettiin hiuksiin ja sen annettiin vaikuttaa noin 30 minuuttia. Hoitotuote väriaineessa vahvistaa hiuksen rakennetta sekä suojaa hiusta käsittelyltä. Toinen tuote, joka lujittaa hiuksen pintaa, lisättiin hiuksiini pesun yhteydessä.

NIOPHLEX-hoito

NIOPHLEX-hoito

Sain testiin myös hoidon kolmannen tuotteen, joka on kotona käytettävä hoitotuote. Kotihoitoa tulisi käyttää kaksi kertaa viikossa shampoopesun jälkeen. Tuote jätetään vaikuttamaan hiuksiin viideksi minuutiksi – sen ajan jaksaa suihkussa helposti odottaa.

NIOPHLEX-hoito

Ensimmäisen kampaamohoitokerran jälkeen

Muutaman viikon testauksen jälkeen, hiukseni ovat saaneet huomattavasti lisää kiiltoa sekä hiuksistani on tullut silkkiset ja pehmeät. Olen itse jäänyt täysin koukkuun tähän kotihoitoon ja pidänkin sitä itselläni hemmottelutuotteena, koska hiukseni ovat aina sen jälkeen todella ihanan tuntuiset. Hoito jättää myös raikkaan tuoksun hiuksiin.

NIOPHLEX-hoito

Niophlex-kotihoidon lisäksi olen käyttänyt ID Hairin Colour Keeper -shampoota, joka pitää väriä yllä sekä sisältää lämpö- ja uv-suojan, kätevää! Lisäksi käytän noin kerran kahdessa viikossa Colour Bomb -hoitovoidetta, joka kirkastaa vaaleaa hiusväriäni. Sävyttävästä hoitovoiteesta minulla on ollut käytössä väri Soft Vanilla.

NIOPHLEX-hoito

Niophlex-kotihoitoa myy IdHAIRin kivijalkamyymälä Helsingissä kauppakeskus Kampin vieressä osoitteessa Fredrikinkatu 63. Tuotteita voi tilata myös suoraan kotiin IdHAIRin verkkokaupasta. Annan testauksesta vahvan suosituksen; jos haluat pitää hiukset pehmeinä ja kiiltävinä viikosta toiseen, niin tämä tuote on todella hyvä siihen. Tämä nousi ehdottomasti omien hiustuotteideni top 5:een!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tilaa uutiskirje!

Tilaa uutiskirje ja pysyt ajantasalla DailyChicin uusista julkaisusta ja tapahtumista!