Kurkkaa myös somekanavat alla olevista ikoneista! <3
Nopea meikki
Kauneus ja muoti

KUINKA TEHDÄ MEIKKI VIIDESSÄ MINUUTISSA?

Usein elämässä tulee vastaan hetkiä, kun siistin meikin tekemiseen on aikaa vain viisi minuuttia. Viisi minuuttia ei ole kuitenkaan mahdottomuus, sillä oikeilla tuotteilla ja tekniikoilla nopea meikki voi olla myös siisti meikki! Lue DailyChicin vinkit pikameikin tekemiseen viiden eri tuotteen avulla.

Nopea meikki

MEIKKIPOHJA

Nopea meikki lähtee liikkeelle meikkipohjasta, sillä se tekee suuren osan ulkonäöstä. Meikkipohja tekee ihosta kuulaan ja siistin, sekä tuo muut kasvomeikit paremmin esille. Kun aika on kortilla, kannattaa valita helposti levittyvä ja kevyt meikkivoide, kuten Maybellinen Dream Fresh BB – voide. Pursota pieni määrä BB –voidetta ja levitä se kasvoille sormien avulla.

Aikaa tähän: 1 min 30 s

Nopea meikki

PUUTERI

Kun meikkivoide on kasvoillasi, ihosi saattaa kaivata hieman hehkua ja väriä. Aurinkopuuteri on toimiva ratkaisu, mutta poskipunan levittäminen onnistuu nopeammin. Valitse hento puna, esimerkiksi Lorealin Le Blush sävyssä 120 ja sipaise sitä kevyesti poskillesi.

Aikaa tähän – 1 min

Nopea meikki

KULMAT

Kulmakarvat ovat kasvojen kehykset, joten niiden meikkaamista ei ole syytä unohtaa kovassa kiireessäkään. Lumenen kulmien muotoiluvahan avulla kulmat saa muotoiltua hetkessä ja lisäksi tuote tuo niihin kivan ja luonnollisen sävyn.

Aikaa tähän: 1 min

Nopea meikki

RIPSET

Ripsiväri tehostaa ilmettä ja luo huolitellun lookin. Valitse lempiripsivärisi ja levitä kerros tai kaksi ripsiisi.

Aikaa tähän: 1 min

Nopea meikki

HUULET

Räväkän ja huolitellun huulimeikin tekemiseen viisi minuuttia on liian lyhyt, mutta onneksi kaupoista löytyy kevyesti sävyttäviä huulivoiteita. Sipaise esimerkiksi hennon vaaleanpunaista Keep calm and kiss – voidetta huuliisi ja näin meikkilookkisi on viimeistelty.

Aikaa tähän: 30 s

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tilaa uutiskirje!

Tilaa uutiskirje ja pysyt ajantasalla DailyChicin uusista julkaisusta ja tapahtumista!
X