Kurkkaa myös somekanavat alla olevista ikoneista! <3
Ruoka & Juoma

NUTELLAJOULUTORTUT!

Tämä resepti ei ole millään tavalla oivaltava tai innovatiivinen. Jos multa kysytään, niin tähtitorttujen olisi alusta saakka pitänyt olla nutellatäytteisiä. Ihan oikeasti, kuka ei muka rakasta Nutellaa? Ja Nutella yhdistettynä joulutorttujen lehtitaikinaan, aaaaah.  Nyt ollaan asian (tai tortun, heh) ytimessä.

Ensin mietin, että en tietystikään kirjoita miten joulutortut tehdään, mutta eivät kaikki niitä osaa tehdä. Ihan oikeasti, mun torttuapurikaan ei osannut. Eli, aloitetaan ihan alusta.

Näin teet Nutellalla täytetyt joulutortut:

1. Ota torttutaikinaa sulamaan n. 30 min ennen leivontaa. Levitä levyt jo sulamisvaiheessa erikseen.

2. Tee sulaneisiin torttulevyihin leikkaukset. Laita keskelle torttua Nutellaa reilu teelusikallinen, eli saman verran kuin laittaisit luumuhilloa.

3. Voitele torttujen taikinakohdat kananmunalla ja laita tortut uuniin 225 asteeseen 10-15 minuutiksi.

4. Nuole Nutellainen lusikka.

5. Joulutorttujen ollessa viileitä, voit halutessasi koristella ne vielä tomusokerilla. Ja sitten syö joulutorttuja ihan liikaa.

 

LUE MYÖS: KUINKA TEHDÄ KAUNIS JA EDULLINEN JOULUKRANSSI HELPOSTI?

LUE MYÖS: DIY: SANOMALEHTIKORISTEET

LUE MYÖS: DIY: SISUSTUSVALOT PAHVIMUKEISTA

Meillä nämä katosivat parempiin suihin alta aikayksikön. Loistava vaihtoehto luumulla täytetyille joulutortuille!

Kerro mitä tykkäsit nutellatäytteisistä joulutortuista! <3 

Suvi Saranki

DailyChic - Fashion & Lifestyle by Suvi Saranki on blogi, jonka ideana on tarjota vinkkejä ja neuvoja kauniiseen arkeen! Oman elämänsä Martha Stewartin intohimoina elämässä ovat yrittäjyys ja liiketoiminta, sijoittaminen, DIY, korkeat korkokengät, eläimet, muoti, kauneus, hyvä ruoka ja matkustus.

This article has 2 comments

 1. Jenspa

  No niin, löytyihän se korvike vihreille kuulille. Kiitos vinkistä! Hillo ja marmelaadit, kun ei oikein nappaa ja olen tässä yrittänyt pähkäillä millä nuo voisi korvata. Nutella <3.

  • Suvi Saranki
   Suvi Saranki

   Mahtista, että löysit itsellesi sopivan vaihtoehdon! Joulutortut kuuluvat jouluun, mutta mielummin jotain muuta kuin hilloa tai marmelaadia 😀 Ihanaa joulunaikaa <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

X