Kurkkaa myös somekanavat alla olevista ikoneista! <3
Kauneus ja muoti

NYÖRIPAITA KOLMELLA ERI TAVALLA

Kauden kuumimpiin tuotteisiin kuuluu nyöripaidat sekä mekot. Nyörit toimivat niin paksuissa villapaidoissa, kuin vartaloa imartelevissa ihonmyötäisissä mekoissa. Nyöripaita on vaatekaapin kameleontti, joka taipuu melkein minkä alaosan kanssa. Lopputuloksena on joko rento, casual tai iltaan sopiva kokonaisuus.

Nyöripaita

Ensimmäinen vaihtoehto on yhdistää nyöripaita rentoihin farkkuihin ja maihareihin. Nyöripaidan ollessa naisellinen kauniine yksityiskohtineen, estää se kokonaisuuden olemasta liian laid-back. Valkoinen nyöripaita on varma valinta vaatekaappiin, mutta myös musta on hyvä vaihtoehto, ollen salaperäisempi ja viettelevämpi kantajansa päällä. Valkoinen nyöripaita on helppo yhdistää farkkuihin kuin myös mustiin alaosiin.

Nyöripaita

Helpon ”casual-chic” asukokonaisuuden saa, kun vaihtaa alaosaksi mustat puvunhousut ja kengiksi tennarit! Mustavalkoinen kokonaisuus on tyylikäs ja soveltuu niin kouluun kuin myös vapaamuotoisemman pukukoodin omaaville työpaikoille. Koska nyöripata on arkista ribbineulosta, ei kokonaisuudesta tule liian virallista ja tylsää, vaan se säilyy rentona. Valkoinen ja musta ovat varmat värivalinnat, joiden varaan kannattaa pelata varsinkin silloin, kun vaatteissa itsessään on jokin juju.

nyöripaita

Kolmas ja juhlavin kokonaisuus on nyöripaidan yhdistäminen nahkaiseen kynähameeseen ja kiiltonahka nilkkureihin. Kenkinä toimisivat mitkä tahansa nilkkurit, korolla tai ilman. Nahkahame saa jopa mustat sukkahousut näyttämään hyville. Nahkahameen ja nyörityksen yhdistäminen luo juhlavan kokonaisuuden, jossa eri materiaalit ja nyörien yksityiskohdat luovat asuun salaperäisyyttä. Kaiken kaikkiaan vain taivas on rajana nyöripaidan kanssa, sen toimiessa melkein minkä tahansa alaosan kanssa, housuista hameisiin. Asukokonaisuus saa särmää, kun sen yhdistää maskuliinisten vaatteiden, kuten maihareiden, boyfriend-farkkujen tai metsurin takin kanssa. Yhdistettynä hameeseen nyöripaita on täydellisen naisellinen ja chic valinta.

nyöripaita

Kuvan paita ostettu BikBokista.

This article has 2 comments

  1. Saana

    Todella kiva postaus! Nää nyöripaidat yleensä vähän puistattaa mua. Jotenkin ne vaikuttaa liian ”seksikkäiltä” (ihan naurettavaa, en löytänyt sanaa sille mitä aattelen) mutta tää valkoinen, löysempi ja rintavaon paljastamaton paita on tosi hyvän näköinen ja sopii moneen yhdistelmään. Itse varmaankin valitsisin näistä tuon keskimmäisen vaihtoehdon, sillä oon ihan rakastunut kaikkiin puvun housuihin just nyt. Vaihtaisin kuitenkin vielä mustat balleriinat jalkoihin 😉

    • Reetta Pellikka

      Kiitos! Heh ymmärrän mitä tarkoitan ja itsekkin tykkään enemmän näistä rennommanoloisista nyöripaidoista 😀 Mustat ballerinat ovat täydellinen vaihtoehto näin kevääseen tuon keskimmäisen asun kanssa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tilaa uutiskirje!

Tilaa uutiskirje ja pysyt ajantasalla DailyChicin uusista julkaisusta ja tapahtumista!
X