Kurkkaa myös somekanavat alla olevista ikoneista! <3
Oliiviöljy kauneudenhoidossa
Kauneus ja muoti

OLIIVIÖLJY KAUNEUDENHOIDOSSA + KUORINTAOHJE

Öljyt ovat nykyään kovassa huudossa kauneudenhoidon puolella. Esimerkiksi kookosöljyä käytetään kosteuttamaan ihoa ja se käy myös hiusten hoitoaineena ennen pesua. Kookosöljy ei kuitenkaan ole ainoa keittiön puolelta löytyvä öljy, jolla pystyy huolehtimaan ihon hyvinvoinnista. Keittiön kaapista tuttu oliiviöljy on nimittäin toinen, ja loistava vaihtoehto kauneudenhoitoon ja sille löytyy monta käyttötapaa. Monet sanovatkin, että oliiviöljy on ihmeöljy, jota voi käyttää niin sisäisesti kuin ulkoisestikin.

Oliiviöljy kauneudenhoidossa

Oliiviöljy kauneudenhoidossa:

1. Kosteuttavana öljyhoitona ennen hiustenpesua. Lämmitä oliiviöljyä vesihauteessa. Levitä lämmittämisen jälkeen öljyä päänahkaasi ja hiusten latvoihin. Anna vaikuttaa 20 minuuttia ja pese shampoolla normaalisti.

2. Silmämeikin poistoaineena. Levitä öljyä silmäluomille ja ripsiin, pyyhi vanulapulla pois. Pese kasvosi normaalisti miedolla kasvojenpesuaineella.

3. Nyt ei enää tarvitse ostaa kalliita hiusöljyjä ja -seerumeita, sillä oliiviöljyn avulla hiuksesi tulevat parempaan kuntoon! Hiero pari tippaa öljyä kämmeniisi ja haro hiuksiasi. Öljyä ei kannata hieroa kuitenkaan päänahkaan, etteivät hiuksesi näytä rasvaiselta.

Oliiviöljy kauneudenhoidossa

4. Kuten jo mainittu, oliiviöljyllä on monta kosteuttavaa vaikutusta, ja sitä voi käyttää myös kynsien ja kynsinauhojen kosteuttamiseen. Öljy myös ravitsee kynsiäsi, joten ne kasvavat vahvempina kuin ennen.

5. Ihottumien ja kuivan ihon hoitamiseen.

6. Oliiviöljy antaa avun myös halkeileville kantapäille. Kuori jalkasi kuorinta-aineella ja levitä iholle öljyä. Laita pehmeät puuvillasukat jalkaasi ja anna vaikuttaa yön yli!

Oliiviöljy kauneudenhoidossa

7. Sekoita oliiviöljyä ja antibakteerista saippuaa yhteen ja puhdista meikkisiveltimet lämpimän veden kanssa.

8. Karvojen ajeluun. Herkkä iho voi ärsyyntyä, kun höylää ihokarvoja. Kun sivelet ihoosi oliiviöljyä, se liukastaa ihon ja samalla kosteuttaa sitä! Huuhtele normaalisti lämpimällä vedellä.

OLIIVIÖLJYKUORINTA

Tätä hoitavaa kuorintaa voi käyttää koko kasvoille sekä huulille. Kuorinnan jälkeen iho tuntuu erittäin pehmeältä ja kosteutetulta useita tunteja.

Oliiviöljykuorintaan tarvitset:

  • Sokeria
  • Oliiviöljyä

Ohje:

  1. Sekoita reilu ruokalusikallinen hienoa sokeria yhteen ruokalusikalliseen oliiviöljyä
  2. Hiero huulille.
  3. Huuhdo lämpimällä vedellä kuorimisen jälkeen.

Oliiviöljy kauneudenhoidossa

Vinkki: tee annos oliiviöljykuorintaa ja jaa se pieniin purkkeihin (pilttipurkit käyvät loistavasti). Koristele purkit haluamallasi tavalla ja anna kuorintapurkki lahjaksi tai vie esim. kauneusiltaan, mökille tai polttareihin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tilaa uutiskirje!

Tilaa uutiskirje ja pysyt ajantasalla DailyChicin uusista julkaisusta ja tapahtumista!
X