Kurkkaa myös somekanavat alla olevista ikoneista! <3
Mukaan rannalle
Kauneus ja muoti

OTA NÄMÄ KOSMETIIKKATUOTTEET MUKAAN RANNALLE!

Päivien lämmetessä rannat täyttyvät iloisena temmeltävistä perheistä ja aurinkoa ottavista nuorista. Rannat ovatkin mitä parhaimpia paikkoja ajanviettoon. Onko suunnitelmissasi kasata kaveriporukkasi rannalle piknikille tai järjestää unelmiesi treffit veden äärellä? Jokatapauksessa nämä kosmetiikkatuotteet kannattaa pakata mukaan rannalle!

Mitä mukaan rannalle - dailychic - 1

Aurinkosuoja  – Tämä on tärkein kosmetiikkatuote kesällä, niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Suojan tarve korostuu rannalla, jossa oleskellaan suorassa auringonpaisteessa usein pelkät uimavaatteet päällä. Pakkaa siis kassiisi hyvä aurinkosuoja, jonka on hyvä olla vedenkestävä.

Kosmetiikkatuotteet rannalle - dailychic - 2

Kosteuttava after sun voide/suihke – Auringon rasittamalle iholle on hyvä levittää after sun –tuotetta auringonoton jälkeen. Valitse esimerkiksi tuote, joka tehostaa rusketuksen kestoa.

Kosmetiikkatuotteet rannalle - dailychic - 3

Huulivoide/öljy – Huulet kuivuu usein nopeasti auringonpaisteessa ja huulivoidetta tuleekin helposti ikävä rannalla makoillessa. Essencen huuliöljy on ikään kuin yhdistelmä huulikiiltoa ja huulivoidetta, joten kosteutuksen lisäksi se tuo huulillesi myös kauniin säihkyn.

Kosmetiikkatuotteet rannalle - dailychic - 4

Meikit, joilla voit ehostaa kasvojasi päivän aikana – Rannalle tulee harvemmin meikattua tavalliseen tapaan, mutta pieni ehostus voi piristää ilmettä kummasti. Vedenkestävä ripsiväri pysyy silmissä koko päivän ja tuo silmät kauniisti esiin. Kulmakarvat ovat kasvojen kehykset. Ne saa rantapäivän aikana nopeasti kuntoon ruskealla kulmageelillä. Kasvojen sävyn tasoittamiseen ja kiillon poissa pitämiseen nopea apu löytyy mineraalimeikkipuuterista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tilaa uutiskirje!

Tilaa uutiskirje ja pysyt ajantasalla DailyChicin uusista julkaisusta ja tapahtumista!
X