Kurkkaa myös somekanavat alla olevista ikoneista! <3
Päivä prinsessana
Päivä Prinsessana

PÄIVÄ PRINSESSANA -TAPAHTUMAN VOITTAJA JENINA ESITTÄYTYY

KUKA: Jenina Soimala

IKÄ: 17 vuotta

HARRASTUKSET: Keilaus, tanssi, harmonikan soittaminen ja kansainvälisyyskerho

Päivä Prinsessana

JENINAN HAKEMUSKIRJE

Hei!

Toivon ettei ole vielä liian myöhäistä lähettää tätä. Olen 17 vuotias tyttö Porista. Käyn Porin Lyseon lukiota ja olen ilmaisutaitolinjalla. Vanhojentansseista olen haaveillut jo yläasteelta saakka, sillä siitä asti olen tiennyt, että matkani jatkuu kohti lukiota ja sen jälkeen yliopistoon.

Prinsessapäivääni olen odottanut koko lukion ajan. Nyt se vihdoin tapahtuu 19.2.2016. Sain vasta tänään (16.12.2015) varmistuksen siihen, että tulen tanssimaan vanhojen tanssit, sillä vasta tänään löysin itselleni parin tansseja varten.

Vanha lukioni lakkautettiin (ehdin käymään ensimmäisen vuoteni ihanan tiiviissä ja tuttavallisessa ympäristössä), jonka jälkeen joudun käymään lukioni loppuun keskustassa. Tämän on aiheuttanut suuria esteitä sopeutumisen kannalta ja ylitsepääsemättömiä ongelmia opiskelun suhteen… Pari tuttua onneksi koulusta löytyi jo ennestään. Täällä koulussa kuitenkin kaikilla oli jo pari tansseihin. Mutta nyt kun pari on vihdoin löytynyt, on mekon vuoro.

Mekkoja olen selaillut netissä varmaankin jo vuoden, mutta en sitä ole vielä voinut ostaa. Tansseihin on enää kaksi kuukautta ja kiire alkaa painaa päälle, kuten myös budjetti. Eikä kiireeseen auta OPKH:n varapuheenjohtajan tehtävät, tutorina oleminen, Suomen Lukiolaisten Liiton Lounais-Suomen piirin hallituksen tehtävät ja kaikki 4 harrastusta: keilaaminen, hip hop -tanssi, harmonikan soittaminen ja kansainvälisyyskerho. Kansainvälisyyskerhossa teemme ulkomaanprojektia, jonka tarkoitus on opettaa nauttimaan elämästä täysillä mm. terveellisten elämäntapojen ja hyvän itsetunnon avulla.

Kaikki ylimääräinen raha on mennyt harrastuksiin viimeiset 9 vuotta, joten tansseihin ei ole varaa käyttää monia satoja euroja. Muutamia ihania mekkoja olen löytänyt mm. tori.fi:stä, mutta ne ovat yleensä olleet todella kalliita, kaukana kotikaupungistani tai aivan liian pieniä. Budjettina kun on ollut max. 150€, minkä olen äitini kanssa saanut kasaan keräämällä puolukoita, kun sen aika oli. Monia tunteja olen näiden rahojen eteen tehnyt, mutta se ei näytä riittävän täydellisen mekon ostamiseen enää nykypäivänä.

Olisi todella hienoa saada täydellinen mekko tansseihin, sillä jo itsessään nykyisen lukioni perinteet ovat erilaiset kuin vanhan – vaikka lujasti ajan niitä eteenpäin, jotta saisimme vähän vanhaa tuotua mukanamme.

Toivon, että voisitte auttaa minua löytämään täydellisen mekon, jotta pitkäaikainen unelmani tästä täydellisestä prinsessapäivästä kävisi toteen kokonaisuudessaan.

 Kiitos ja kumarrus!

 Terveisin: Jenina S.

JENINAN TUNNELMAT VALINNAN JÄLKEEN

Olen todella iloinen, että saan vihdoinkin täydellisen prinsessapäiväni, mistä olen unelmoinut jo monta vuotta! Jo pelkkä tieto siitä, että tulen saamaan päiväni prinsessana, ilman mitään suurta stressiä on helpottanut todella paljon kaikkea muuta.

En tiedä miten olisin selvinnyt tanssijärjestelyistä harrastus- ja järjestötoiminnan lisäksi. Kaverinikin ihmettelevät, miten pystyn tekemään kaikkea, mitä teen ja silti hoitamaan kouluni tyylillä. Pakko myöntää, ihmettelen itsekin aina välillä aivan samaa asiaa. Se, että juuri minä kaikista hakijoista saan vastaanottaa tämän kaiken vanhojen päivääni varten, on todella suuri kunnia!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tilaa uutiskirje!

Tilaa uutiskirje ja pysyt ajantasalla DailyChicin uusista julkaisusta ja tapahtumista!
X