Kurkkaa myös somekanavat alla olevista ikoneista! <3
Kauneussovellukset
Kauneus ja muoti

PARHAAT KAUNEUS-APPSIT PUHELIMEESI

Mitä yhteistä on kahvitauolla, bussimatkalla ja lääkärin odotushuoneella? No tietenkin näissä kaikissa aika kuluu nopeammin puhelimen sovellusten avullaAjankuluttamisen lisäksi erilaiset kauneussovellukset ovat hyvä apu esimerkiksi kosmetiikkaostoksilla, sillä useat sovellukset neuvovat mm. oikean meikkisävyn valinnassa. DailyChic listasi kauneuden must have -sovellukset, jotka kaikki ovat ladattavissa ilmaiseksi puhelimeesi.

Kauneussovellukset

SUPERDUPER

Haluaisitko upean kynsilakan Chanelilta, mutta budjetti on eri mieltä? Tässä auttaa SuperDuper -sovellus. Sovellus kertoo edullisemmat vaihtoehdot mm. Chanelin, Diorin ja YSL:n kynsilakoille ja kertoo haluamallesi sävylle vastineen edullisemman hintaluokan tuotteista.

Kauneussovellukset

BELLASHOOT

Jos käytät tuntikausia youtube-videoiden katseluun, ihastut varmasti tähän sovellukseen. Löydät sovelluksesta helposti mm. seuraamiesi vloggaajien ja muiden kauneudenalan ammattilaisten ja harrastajien tutorialvideot ja vinkit ja voit tallentaa suosikkivideosi, jolloin löydät ne kätevästi myöhemminkin.

COSMETHICS

Nykyään saamme jatkuvasti kuulla eri ainesosista, joita tulisi välttää kosmetiikassa niiden aiheuttamien yliherkkyyksien takia. Ainesosia on vaikea muistaa ulkoa, mutta onneksi CosmEthics auttaa tässä asiassa. Syötä sovellukseen tietosi ja ainesosat joita haluat välttää, ja sovellus varoittaa automaattisesti tuotteista, jotka sisältävät näitä ainesosia.  Sovellus on kätevä apu esimerkiksi kosmetiikkaostoksilla: skannaa sovelluksen avulla tuotteiden viivakoodit ja sovellus kertoo heti, sisältääkö tuote välttämääsi ainesosaa. Varoitus – tuotteiden skannaukseen voi jäädä koukkuun ja pian huomaat käyneesi läpi kaikki kotisi kosmetiikkatuotteet. 

Kauneussovellukset

Huh – kaikki kunnossa loistavan Cattierin kuorinnan suhteen!

YOUCAMM MAKEUP JA MAKEUP GENIUS BY L´LOREAL

Haluaisitko kokeilla uusia meikkejä ja meikkityylejä, muttet jaksa pestä meikkejä epäonnistuneen meikkikokeilun takia? Youcam Makeup –sovelluksen avulla voit kokeilla itsellesi eri meikkejä ja meikkityylejä hämmästyttävän realistisesti. Siinä missä monet muut vastaavat sovellukset lisäävät meikit ottamaasi kuvaan, lisää tämä sovellus meikin suoraan liikkuvaan kamerakuvaasi. Voit siis käännellä kasvojasi meikkien pysyessä kasvoillasi, jolloin tulos on huomattavasti todenmukaisempi. Nyt ei siis enää tarvitse lähteä meikkipussille täydellistä selfietä varten!

MakeUp Genius toimii samalla periaatteella kuin Youcam Makeup ja lisää meikit suoraan liikkuvaan kamerakuvaasi. Meikit ovat L’oréalin tuotteita, joten sopivan tuotteen löydettyäsi voit suoraan lisätä sen ostoslistallesi seuraavaa ostosreissua varten. Valittavissa on myös tunnettujen bloggaajien itselleen valitsemat meikkilookit, joiden sopivuutta voit testata itsellesi.

MODIFACE MAKEUP

Jos et vieläkään ole saanut itsellesi Jennifer Anistonin kutreja, nyt on tilaisuutesi. Modiface MakeUp -sovelluksen avulla voit kokeilla kasvoillesi eri meikki- ja hiustyylejä julkkisten inspiroimana ja kokeilla itsellesi esimerkiksi eri hiusten sävyjä ennen värjäämistä.

PLUM PERFECT

Onko sinulla vaikeuksia löytää oikean sävyistä huulipunaa tai ostatko jatkuvasti liian kellertävän meikkivoiteen? Apunasi on tällöin Plum Perfect. Syötä sovellukseen kuvasi ja tuote analysoi ihon, hiusten ja silmien värisi ja kertoo näiden perusteella sinulle parhaiten sopivat meikkituotteet ja sävyt eri valmistajilta. Vinkki: luotettavan analyysin saamiseksi ota kuva ikkunan edessä päivänvalossa.

Kauneussovellukset

PLANT NANNY

Ja viimeisenä, muttei suinkaan vähäisimpänä: Kauneus tulee sisältäpäin ja siksi on tärkeää muistaa vedenjuonti. Tässä auttaa Plant Nanny -sovelluksen supersöpö lemmikkikasvi, joka vaatii säännöllisesti vettä – ja samalla muistuttaa sinuakin juomaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tilaa uutiskirje!

Tilaa uutiskirje ja pysyt ajantasalla DailyChicin uusista julkaisusta ja tapahtumista!
X