Kurkkaa myös somekanavat alla olevista ikoneista! <3
Kauneus ja muoti

PIKKUJOULUINSPIRAATIO: TOPSHOP EDIT

Aina yhtä ihana pikkujoulukausi, joka alkaa olla jo melkein täydessä vauhdissa aiheuttaa joka vuosi sen kuuluisan asukriisin. Mitä voisi pukea päälle pikkujouluihin? Pikkujoulut ovat juhla, joita eivät vaate-etiketit tunnu tiukasti kahlitsevan ja moni uskaltautuukin heittäytyä mukavuusalueen ulkopuolelle pukeutumisen suhteen. Keräsimme Nelly.com lanseeratusta Topshop -mallistosta pikkujoulupukeutumisen tärpit, joiden kanssa et taatusti jää juhlien seinäruusuksi!

topshop

  1. Tekoturkis 2. Hopea body 3. Mokkalaukku 4. Käärmeennahkalaukku 5. Samettinen playsuit 6. Kukkajumpsuit 7. Hapsukorkokengät

Varma takkivalinta juhliin mennessä on tumma tekoturkistakki, joka nostaa arkisenkin asun uudelle tasolle ja sopii melkein asuun kuin asuun. Pikkujoulusesonki on oivaa aikaa kokeilla eri kangasmateriaaleja ja vaatekappaleita, joita ei normaalisti ylleen pukisi. Rohkea yhdistää hopean bodyn mustiin farkkuihin tai nahkahousuihin, loistaen kilpaa valaistuksen kanssa. Tiukka body pitää huolen siitä, etteivät olkaimet valahda tanssiessakaan. Hopeanvärisen bodyn voi yhdistää tummanpunaisiin huuliin ja hopeisiin korvakoruihin. Mokkainen käsilaukku toimii upeasti loistavan hopean kankaan kanssa tehostaen sitä entisestään. Jalkaan laukun mokkaista teemaa jatkaen valitaan mokkakorkokengät tai mustat nilkkurit.

Topshop -malliston upeimman vaatteen täytyy olla syvänsininen sametti-playsuit! Kankaan ollessa näyttävä asustamisen saa jättää vähemmälle – seurakseen playsuit kaipaa vain mustaa kirjekuorilaukkua ja mokkaisia korkokenkiä. Pisaranmuotoinen cut-out edessä ja mini-mittainen lahje paljastavat ihoa juuri sopivan verran. Viimeinen, muttei vähäisin vaihtoehto on kokomittainen syvään uurrettu kukkainen jumpsuit. Tumma värimaailma tekee kukkakuosista talveen sopivan sekä pitkät hihat ja lahkeet tekevät vaatteesta arvokkaan näköisen. Selässä oleva cut-out lisää sensuellin vaikutelman, eikä oikein asustaessa jumpsuit jää ollenkaan arkiseksi. Jumpsuit ja playsuit ovat tämän juhlakauden trendikkäimmät valinnat.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tilaa uutiskirje!

Tilaa uutiskirje ja pysyt ajantasalla DailyChicin uusista julkaisusta ja tapahtumista!
X