Kurkkaa myös somekanavat alla olevista ikoneista! <3
Kauneus ja muoti

BILEASUJEN LOOKBOOK

SOMETHING RED

Punainen on varma valinta, eikä sen kanssa voi mennä koskaan pieleen. Kokopunainen asu on rohkea valinta, joka ei taatusti jää huomaamatta juhlissa. Suomalaiseen tapaan pukeudumme liiankin usein mustaan.

Lookbook

Kokonaan punainen pitsihaalari saattaa kuulostaa mauttomalle, mutta kun pitsikuosi on pientä ja haalarissa on pitkien hihojen lisäksi roll-neck -kaulus, on kokonaisuus juhlava. Talviseen juhlapukeutumiseen sopivat erityisesti pitkät hihat, ja kun jalat muistaa verhota läpinäkyvillä sukkiksilla on kokonaisuus elegantti, mutta mieleenpainuva. Koska kyseessä on shortsihaalari, on kengiksi hyvä valita peittävät nilkkurit. Klassiset nilkkurit piikkikorolla on kenkävalinta, joka toimii aina.

Lookbook

SUIT IT UP

Haalarit ovat olleet pinnalla enemmän kuin koskaan, eikä suotta. Yksiosainen haalari on helppo valinta ja housupuku on ehdottomasti valikoiman mukavin ja helpoin asu viettää iltaa. Kankaan ollessa joustavaa ja haalarin oikeista kohdista tyköistuva, takaa se mukavuudenhaluiselle juhlijalle mukavat, mutta myös näyttävät juhlat.

Lookbook

Pitkälahkeisten haalareiden kanssa voi pelata vähän rohkeammalla kaula-aukolla tai näyttävämmällä selällä. Valittaessa kenkiä haalarin kanssa on hyvä muistaa, ettei haalari saa olla liian lyhyt korkojen kanssa. Kengät kuitenkin saavat näkyä  kävellessä ja seistessä. Haalari on asuvalinta, joka imartelee jokaista kantajaansa.

Lookbook

GIVE THE COLD SHOULDER

Viime kesänä pinnalla olleet off-shoulder yläosat taipuvat juhlavaan pukeutumiseen mekon muodossa. Midi-mitta jatkaa edelleen trendikkäimpänä hameen pituutena ja soveltuu mitä parhaiten Suomen talveen. Off-shoulder mekko voi olla joko täysin tyköistuva tai vähän hempeämpänä versiona kauniisti laskeutuva sifonkinen kappale.

Lookbook

Olkapäät paljaaksi jättävä leikkaus imartelee dekoltee aluetta, korostaen olkapäitä. Musta on varma valinta varsinkin tyköistuvan mekon väriksi, luoden pitkän siluetin vartalolle. Midi-mitta antaa myös vaikutelman pitkistä jaloista. Kenkiä valitessa kannattaa suosia korkoa, koska silloin midi-mitta pääsee kunnolla oikeuksiinsa.

Lookbook

OFFICE BY NIGHT

Jos juhliin täytyy kiiruhtaa heti työpäivän jälkeen, muuntautuu nahkainen midihame juhlakelpoiseksi, kun yläosaksi vaihtaa valkoisen silkkitopin ja kengiksi avokkaat. Monokrominen kokonaisuus piristyy punaisilla huulilla.

Lookbook

Mustavalkoinen on juhlijan varma valinta, jos värien yhdisteleminen tuntuu liian haastavalle. Sirot spagetti-olkaimet korostavat nahkahameen rouheutta, luoden asuun kontrastia. Midi-mitan kanssa kannattaa jälleen valita avokkaat nilkkureiden sijasta. Hameen korkea vyötärö yhdistettynä korkokenkiin varmistavat sen, että jalat näyttävät tyrmääville.

Lookbook

Mikä näistä asuista oli sinun lempparisi? 🙂

This article has 1 comment

  1. Anne

    Todella kauniita ja klassisia asuja! 🙂 Näytät upealta erityisesti tuossa midimittaisessa mustassa mekossa! Pikkujouluja odotellessa ♥

    http://justsayinghianne.blogspot.fi/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tilaa uutiskirje!

Tilaa uutiskirje ja pysyt ajantasalla DailyChicin uusista julkaisusta ja tapahtumista!
X