Kurkkaa myös somekanavat alla olevista ikoneista! <3
Pinkki sisustuksessa
DIY ja Sisustus

PINKKI SISUSTUKSESSA

Ystävänpäivä lähenee ja se on merkki myös tulevasta keväästä. Siinä kaksi hyvää syytä piristää kotia uusilla väreillä. Esimerkiksi pinkki sisustuksessa raikastaa ja piristää kodin ilmettä. Keväällä tullaan sisustuksen saralla näkemään pehmeitä sävyjä kuten vaaleanpunaista, puuterista roosaa, vihreää ja sinistä. Näitä esiintyy vahvoissa ja tummissa väreissä isona pintana (seinämaalina) ja näiden rinnalla tummuuden vastakohtana pienessä yksityiskohdissa (maljakot, tyynyt, viltit).

Lähestyvän ystävänpäivän kunniaksi tässä liuta ideoita kotiin rakkauden värissä eli vaaleanpunaisessa. Löytyisikö näistä jotain kivaa uutta omaan kotiin tai lahjaksi rakkaalle ystävällesi?

Pinkki sisustuksessa

Nomess Copenhagen säilytyslaatikko / Design Letters by Arne Jacobsen / Kattovalaisin / Tuoli / Bloomingville kynttiläkupit / Hay Ballograf / Wrong for Hay -kalenteri / Ikat Orissa tyynynpäällinen / Muuto Silent Maljakko

Pinkki sisustuksessa

Smeg Tehosekoitin / Smeg Vedenkeitin / Smeg Leivänpaahdin / Design tarjotin /Kastehelmi tuikkukippo / Iris Hantverk /puuvillavellavainen tiskirätti / Desenio keittiöjuliste / Moccamaster kahvinkeitin

Vaikka tämä artikkeli vilisee pinkkiä ystävänpäiväteeman vuoksi, niin ehkä ei ole suositeltavaa valita kaikkia kerralla – tai edes kahtakaan. Tyylikkäimmillään vaaleanpunaiset toimivat muutoin yksinkertaisesta sisustuksessa tai kontrastina muihin ympärillä oleviin väreihin / kuoseihin. Kannattaa muistaa pitää pastellisten sävyjen rinnalla tummia yksityiskohtia, jottei kokonaisuudesta tule liian tasainen ja valju (ja liian tyttömäinen, mikäli se ei ole tavoitetila).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tilaa uutiskirje!

Tilaa uutiskirje ja pysyt ajantasalla DailyChicin uusista julkaisusta ja tapahtumista!
X