Kurkkaa myös somekanavat alla olevista ikoneista! <3
Kauneus ja muoti

PK-SEUDUN PARHAIMMAT RIPSIENPIDENNYKSET?

Pari kuukautta sitten muhun otettiin yhteyttä ja kysyttiin josko haluaisin testata volyymiripsienpidennyksiä. Alkuun mietin hetken, sillä vaikka omat kokemukset ovat pääsääntöisesti olleet positiivisia, ajatus ripsienpidennyskierteeseen (monet varmasti tunnistavat tämän!) joutuminen ei houkuttanut. Rehellisesti sanottuna mun mielestä on suurta kärsimystä maata pari tuntia paikallaan parin-kolmen viikon välein ja kuluttaa arvokasta vapaa-aikaa. Naiset yleensä perustelevat ripsienpidennykset arjen ajansäästöllä, mutta itse näen että tuo parin viikon välein pari tuntia makaaminen ei  kauheasti eroa ajallisesti siitä, että jos käytän 5 minuuttia aamuisin ripsivärin levittämiseen.

Kävin kuitenkin tutustumassa Golden Eyelash -studion nettisivuihin ja Instagramiin. Etenkin Instassa heidän tekemät ripset vakuuttivat ja uskaltauduin koekaniiniksi. Hyvä niin, sillä tämä kokemus muutti 5 vuoden käsityksen ripsienpidennyksistä täysin.

Volyymiripset eroavat tavallisista ripsienpidennyksistä sillä, että yhteen ripseen liimataan ohuista ripsikuiduista muotoiltu viuhka. Luonnollisesti näin ripsiin saadaan enemmän volyymia. Koska ripsikuituja on ripsissä enemmän, ei yhden oman ripsen tippuminen vaikuta niin radikaalisti ripsien ulkonäköön.

Itse laitosta sen verran, että kokemus oli mieluisa, Monikan kanssa oli mukava höpötellä ja ripset olivat nopeasti liimattu paikalleen. Pyysin luonnollista lopputulosta ja Monika koki parhaaksi käyttää eri kaarevuuksia sekä eri pituuksia, jotta lopputulos on mahdollisimman luonnollinen. Olin heti ripsiin äärimmäisen tyytyväinen, mutta voin sanoa, että näin viisi viikkoa ripsien laitosta olen vielä tyytyväisempi! Syy siinä, että ripset ovat pysyneet koko tämän ajan siisteinä! Tottakai yksittäisiä ripsiä on tippunut, mutta heittämällä kestävimmät ripset, jotka mulle ollaan tehty. Tämän vuoksi jatkan heidän kanssaan yhteistyötä, sillä nyt tuo parin tunnin makaaminen kerran viidessä(!!) viikossa on sen arvoista! Nappasin teille muutaman kuvan, miltä viisi viikko silmissä olleet ripsienpidennykset Golden Eyelashesin tekemänä näyttävät.  Lähes kaikista ripsistä saa heti teon jälkeen upeita kuvia, mutta kuinka monet ripset näyttävät siisteiltä vielä kuukauden jälkeen? Jos siis kaipaat asiantuntevaa ripsistudiota, jossa tehdyt ripset pysyvät, suuntaa Golden Eyelashes studiolle. Alla vielä heidän yhteystiedot.

Golden Eyelashes 

Varaa aika 0207350060

PASILA:
​Sähköttäjänkatu 4 lh 2
00520
​Helsinki

Suvi Saranki

DailyChic - Fashion & Lifestyle by Suvi Saranki on blogi, jonka ideana on tarjota vinkkejä ja neuvoja kauniiseen arkeen! Oman elämänsä Martha Stewartin intohimoina elämässä ovat yrittäjyys ja liiketoiminta, sijoittaminen, DIY, korkeat korkokengät, eläimet, muoti, kauneus, hyvä ruoka ja matkustus.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

X