Kurkkaa myös somekanavat alla olevista ikoneista! <3
Kauneus ja muoti

HOW TO: PYSYVÄN HUULIMEIKIN TEKEMINEN

Tämä artikkeli kertoo kuinka saada aikaan pysyvä huulimeikki ilman ylimääräisiä tuotteita.

Tähän tutoriaaliin tarvitset:

  • Huultenrajauskynän
  • Kynän sävyyn yhteensopivan huulipunan
  • Talouspaperia

Valitse mieleisesi huulipuna. Huulipunan voi valita joko kauden tai omien sävyjesi mukaan; keväällä ja kesällä pinnalla ovat kirkkaat värit, kuten pinkit ja korallit. Syksyllä ja talvella siirrytään murrettuihin punaisen ja marjan eri sävyihin. Hiukan pinkahtava nude -puna on aina varma valinta mihin vuoden aikaan tahansa.

Pysyvä huulimeikki

1. Aloita huulten rajaus tekemällä risti keskelle ylähuulta kuvan osoittamalla tavalla. Jatka huulen yläosan linjoja omien huulten rajojen mukaisesti. Näin saat amorinkaaren selvästi esiin ja näet helposti tuleeko huulista symmetriset. Rajaa myös alahuulen keskiosa.

2. Aukaise suu kunnolla ja rajaa ylä-, ja alahuulen ulkonurkat. Pidä tässä huoli, ettei rajauskynä lipsahda yli huulten oman rajan, koska muuten lookista saattaa helposti tulla ylipiirretyn näköinen.

Pysyvä huulimeikki

3. Yhdistä piirretyt rajat reunoilta keskelle. Ole etenkin tässä varovainen. Mikäli rajauskynä lipsahtaa, ota pieni määrä paperia ja pyyhi varovasti ylimennyt pois. Korjaa huulten reuna tämän jälkeen peiteaineella ja puuterilla.

4. Täytä huulet ja levitä huulipunaa. Huulipunan voit levittää joko suoraan hylsystä tai käyttäen pientä huulimeikkisivellintä apuna. Suoraan hylsystä levittäminen on suositeltavaa mikäli tuote on vain omassa käytössä ja haluat saada lookin nopeasti valmiiksi, siveltimiä käyttävät pääosin ammattilaiset.

Pysyvä huulimeikki

5. Ota pala talouspaperia ja aseta se huulien väliin mahdollisimman pitkälle niin, että huulten reunatkin ottavat paperiin kiinni.

6. Painat huulet lujasti paperia vasten ja ”maiskuta” hiukan. Älä kuitenkaan rullaa edes taas, koska silloin huulten reunat saattavat suttaantua. Muista painaa huulet aina puhtaaseen kohtaan paperissa. Tarkoitus on saada pieni määrä punaa jäämään paperiin. Lisää tämän jälkeen huulipunaa. Näin huulista tulee kestävät ja kiiltävät.

Pysyvä huulimeikki

Lopputuloksesta tulee tasaisen kaunis ja kestävä. Tällä tavalla tehty puna pysyy siistinä pitkänkin päivän pienillä korjauksilla etenkin syönnin ja juonnin jälkeen.

 

Kirjoittanut Hanna Voutilainen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tilaa uutiskirje!

Tilaa uutiskirje ja pysyt ajantasalla DailyChicin uusista julkaisusta ja tapahtumista!
X