Kurkkaa myös somekanavat alla olevista ikoneista! <3
Chic-lifestyle

TESTISSÄ: RAVINTOLA CHALUPA HELSINKI

Jos viimeiset pari vuotta ovat olleet sushi-ravintoloiden kulta-aikaa (eivätkä sushi-ravintolat varmasti ole vähentymässä nytkään), niin nyt ovat selvästi nousussa erilaiset meksikolaiset tai meksikolaistyyppiset ravintolat. Tämä on ainakin Helsingissä ollut viime aikoina selvästi havaittavissa; ravintoloita on avattu useita tämän vuoden puolella.

Ravintola Chalupa

Helsingin ravintolatarjonnassa tutumpia ja taatusti hyviä meksikolaisia ravintoloita ovat vaikkapa Patrona, Cholo ja Lucha Loco, mutta jos mielii tortillaa, tacoa tai burritoa edullisempaan hintaan, kannattaa suunnata Kallioon.

Ravintola Chalupa

Aivan kivenheiton päässä Hakaniemen torilta on avautunut meksikolaisten ravintoloiden ”Subway”. Kyseessä on pieni, mutta viihtyisä ja yksinkertaisesti sisustustettu ravintola, josta saa nopeasti hyvää meksikolaista pikaruokaa. Idea ravintolassa on sama kuin Subwayssa eli ensin valitaan pohja (burrito, taco, quesadilla…), sitten täytteet, salaatit ja kastikkeet. Hinta määräytyy valitun täytteen mukaan (8,80-10,80€).

Ravintola Chalupa

Ravintola Chalupa ei ole ravintola, johon mennään syömään romanttisesti treffeillä tai ystävien kanssa pitkän kaavan mukaan, vaan nopeasti hyvää ruokaa yhden pysähdyksen taktiikalla. Kannattaa kokeilla!

Artikkelikuva

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tilaa uutiskirje!

Tilaa uutiskirje ja pysyt ajantasalla DailyChicin uusista julkaisusta ja tapahtumista!
X