Kurkkaa myös somekanavat alla olevista ikoneista! <3
Ruoka & Juoma

RESEPTI: TERVEELLINEN MANGOSMOOTHIE

Markkinoinnillinen yhteistyö: Kitchentime

Välillä kun aamulla tulee superkiire, turvaudun smoothieen, jotta pääsen nopeammin liikkeelle. Smoothie on siinä mielessä kiva aamupala, että sen voi kätevästi nauttia matkalla töihin. Ei tarvitse alkaa voitelemaan leipiä tai keittelemään puuroja. Lisäksi smoothien voi tehdä niistä omista lemppariaineista; marjoista, hedelmistä ja lisätä joukkoon kaikkia ihania superfoodeja! Samoin smoothie käy kätevänä välipalana ja tässä onkin yksi mun smoothielemppareista, nimittäin mangosmoothie. Kyseinen juoma ei ole liian makea, mutta ei myöskään liian hapan.

Mangosmoothieen tarvitset: 

  • Mangoa (pakasteena, tuoreena tai purkissa)
  • Kefir Juotavaa välipalaa
  • Kurkumaa teelusikallinen (jos et ole käyttänyt kurkumaa aiemmin, lisää teelusikan kärjellinen)
  • Chian siemeniä
  • Makeutukseen esim. palmusokeria tai agave-siirappia
  • Guaranaa (halutessa)

Lisää ainekset blenderiin ja sekoita. Chian siemenet kannattaa lisätä vasta lopuksi, jos blenderisi on yhtä tehokas kuin tämä Electroluxin kaveri. Sekoitin smoothien minimillä ja täytyy todeta, että tällaisiin tehoihin en ole blenderissä aiemmin törmännyt! Innolla odotan, että pääsen tekemään raakapalloja! Lisäksi täytyy mainita, että tästä blenderistä sisältö valuu helposti ulos, usein kun esim. smoothieta tehtäessä smoothiesta menee puolet hukkaan sen jäädessä kannuun kiinni!

Parasta tässä smoothiessa on ehdottomasti se, että se sisältää kurkumaa, joka estää elimistön hiljaista tulehdustilaa, joka on useiden sairauksien takana. Lisäksi kurkuma toimii loistavana apuna flunssaa vastaan! Halutessaan smoothieen voi lisätä myös luonnon omaa piristettä, guaranaa. Tämän smoothien tein välipalaksi iltapäivällä, joten guaranaa en unien menettämisen pelossa lisännyt!

Mikä on sun lempparismoothie? Jos sulla on hyvä ohje lisää se kommentteihin, uusia ohjeita on aina kiva kokeilla! 🙂

Suvi Saranki

DailyChic - Fashion & Lifestyle by Suvi Saranki on blogi, jonka ideana on tarjota vinkkejä ja neuvoja kauniiseen arkeen! Oman elämänsä Martha Stewartin intohimoina elämässä ovat yrittäjyys ja liiketoiminta, sijoittaminen, DIY, korkeat korkokengät, eläimet, muoti, kauneus, hyvä ruoka ja matkustus.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tilaa uutiskirje!

Tilaa uutiskirje ja pysyt ajantasalla DailyChicin uusista julkaisusta ja tapahtumista!
X