Kurkkaa myös somekanavat alla olevista ikoneista! <3
Matkustaminen

SHOPPAILUVINKKI MALAGAAN: PLAZA MAYOR

Vaikka Espanjan aurinkorannikolla matkustaessa matkalaukku olisi jo täynnä, kannattaa tässä viihtyisässä ostoskeskuksessa vierailla ihan vain jo sen kauniiden puitteiden vuoksi. Tässä siis oiva shoppailuvinkki Malagaan.

Shoppailuvinkki Malagaan

Plaza Mayor on suuri ulkoilmaostoskeskus, jonne on helppo tehdä päiväreissu mistä tahansa Espanjan aurinkorannikon kaupungista.

Shoppailuvinkki Malagaan

Ostoskeskus sijaitsee aivan Málagan lentokentän vieressä ja sinne on kätevä matkustaa junalla Málagasta, sekä muista lähikaupungeista. Junaliikenne on sujuvaa sekä halpaa; esimerkiksi Fuengirolasta matka kestää noin puoli tuntia ja junalipun hinta on alle kaksi euroa.  Juna-aseman nimi on myöskin ”Plaza Mayor” ja se sijaitsee aivan ostoskeskuksen sisäänkäynnin vieressä.

Shoppailuvinkki Malagaan

Ostoskeskuksesta löytyy laaja ruoka-, sekä shoppailupuoli, josta löytyy muun muassa Bershka, Kiko, Pepe Jeans London, Zara, Stradivarius, PULL&BEAR ja Promod. Ostoskeskuksessa sijaitsee myös suuri Nike Factory Store, josta löytyy urheiluvaatteita sekä kenkiä outlet-hinnoin.

Shoppailuvinkki Malagaan

Shoppailuvinkki Malagaan

Kuumanakin päivänä shoppailu on viihtyisää varjoisten katujen, sekä ilmastoidujen liikkeiden ansiosta.

Shoppailuvinkki MalagaanShoppailuvinkki Malagaan

DailyChic suosittelee Málagaan matkustaville Plaza Mayorin ostoskeskusta. Tutustu ostoskeskuksen tarjontaan lisää täältä: plazamayor.es.

#weloveshopping

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

X