Kurkkaa myös somekanavat alla olevista ikoneista! <3
DIY ja Sisustus

SISUSTA JULISTEILLA JA PRINTEILLÄ

Markkinointiyhteistö: Desenio.fi

Jos kotisi kaipaa vaihtelua tai tylsän vaaleat seinät muuten vain piristystä, eivätkä ne isovanhemmilta perityt taulut sovi omaan sisustusmakuusi, yksi vaihtoehto saattaisi olla julisteet joko kehyksissä tai ilman.

Julisteilla sisustaminen on kohtuullisen edullinen ja monipuolinen tapa somistaa melkeinpä missä tilassa tahansa. Julisteita voi yhdistellä toisiinsa teeman, värin tai muodon perusteella – tai sitten voi laittaa vain kaikki sulassa sovussa sopimaan toisiinsa. Jos käyttää useampaa erikokoista ja erinäköistä julistetta yhdellä seinällä, kannattaa niistä silti muodostaa hallittuja kollaaseja, joissa on huomioitu ryhmittely niin toisiinsa nähden kuin ympäröivään kalustukseen tai muuhun sisustukseen nähden.

Julisteita voidaan ripustaa kehyksissä seinälle, mutta julisteen koon salliessa voi käyttää myös teippiä kiinnittämiseen. Helposti seinästä irtoavaa teippiä on washiteippi (toki myös maalarinteippi, mutta se ei ehkä ole ilo silmälle), jota saa useimmista askartelu- ja päivittäistavarakaupoista useissa väreissä ja kuoseissa. Näiden käyttö on viimeisen vuoden aikana hieman vähentynyt, mutta kyllä niitä on saatavilla edelleen. Washiteipillä kiinnittyy myös pienet postikortit kaappien oviin, seiniin ja vaikkapa peiliin.

Julisteilla sisustaminen

Jos et ole aivan varma mihin sijoittaisit uuden uutukaisen julisteen tai taulun, hyvä vinkki on laittaa se nojaamaan haluttuun kohtaan joko jonkun tason päälle tai vaikka lattialle. Oma silmä saa hieman totutella miltä kyseinen väri tai kuva näyttäisi juuri sillä paikalla. Jos sitten tuleekin toisiin aatoksiin paikan suhteen, edessäsi ei ole suurta paikkaus- ja maalausprojektia turhien porattujen reikien peittämiseksi. Moni sisustaja toki käyttää myös ihan muutenkin tätä tapaa somistaa kotiaan eli tauluja vain nojailemaan erilaisten tasojen ja hyllyjen päälle ja paikkaa voi vaihtaa montakin kertaa viikossa.

Julisteita ostaessa on hyvä pitää mielessä myös laatu. Jotkut julisteet ovat erittäin ohuelle paperille printattuja tai todella kiiltäväpintaisia, mikä saa ne näyttämään halvoilta ja huonolaatuisilta – usein ne myös haalistuvat helpommin. Edullinen hinta ei tarkoita laadullisesti huonoa, pitää vain tietää mitä tilaa ja mistä.

Erittäin hyvälaatuisia julisteita, printtejä ja tauluja myy verkossa Desenio. Valikoimaa on runsaasti moniin erilaisiin sisustustyyleihin ja tyylikkäät painotuotteet painetaan laadukkaalle 200g päällystämättömälle paperille. Materiaalin vuoksi julisteissa ja printeissä on tyylikäs mattapinta. Desenion julisteista osa on uniikkeja, sillä he ostavat taidetta taiteilijoilta ympäri maailmaa. Tämä on houkutteleva ajatus myös kuluttajalle, jonka on mahdollista tukea taiteilijoita pienemmälläkin budjetilla.

Julisteilla sisustaminen

Julisteilla sisustaminen

DailyChicin sisustusbloggaaja Hannan julistevalintojen aiheet löytyvät luonnosta; kasveja ja hieman myös eläimellistä menoa. Kasviaiheiset julisteet ovat kuin aitoja vesivärimaalauksia, niin laadukkailta printit näyttävät jopa läheltä tarkasteltuna. Mustavalkoiset eläinaiheiset kuvat sopivat hyvin yhteen monenlaisen muun kodin sisustuksen värimaailman kanssa eli ne ovat melkeinpä aina varma valinta.

Julisteilla sisustaminen

Julisteilla sisustaminen

Desenion verkkokauppaa, heidän laadukkaita tuotteitaan ja ystävällistä asiakaspalveluaan voi ehdottoman lämpimästi suositella kaikille! Kannattaa inspiroitua myös Desenion Instagram -kuvista, jotka ovat hämmentävän kauniita ja antavat uusia ideoita myös omaan kotiin.

Yhteistyö Desenion kanssa avasi mahdollisuuden järjestää jotain kivaa myös DailyChicin lukijoille, joten pysykäähän ”linjoilla”… 🙂

Julisteilla sisustaminen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tilaa uutiskirje!

Tilaa uutiskirje ja pysyt ajantasalla DailyChicin uusista julkaisusta ja tapahtumista!
X