Kurkkaa myös somekanavat alla olevista ikoneista! <3

Hei ja tervetuloa blogiini <3

Olen Suvi Saranki, Y-sukupolvea edustava nainen, jonka elämäntehtävänä on kontribuoida tähän kauniiseen maailmaan – teen sen omalla tavallani, jakamalla vinkkejä ja neuvoja hyvään ja tyylikkääseen arkeen. DailyChicistä löytyy eri kategorioita, kuten muoti, kauneus, DIY ja sisustus, ruoka ja juoma, matkustaminen ja syksyllä 2017 avautuva sportti. Kaikki kategoriat tietysti kuvastavat minua ja tyyliäni, ja ne ovatkin vähän rönsyileviä ripauksella boheemia tvistiä. Lisäksi sivuiltani löytyy osio nimeltään Chic-lifestyle, jonne jaan vinkkejä ylipäätänsä kaunista ja tyylikästä elämää koskien.

DailyChic.fi -sivustolta löytyy myös Uraboostaus-osio, jonne kirjoittelen uraa koskevia tekstejä, joiden avulla pyrin insipiroimaan ja motivoimaan sinua, kaunis lukijani. Olen työskennellyt urallani eri aloilla, eri positioissa. Urani alkoi vuonna 2013, jolloin työskentelin tuotepäällikkönä yhden kansainvälisen kellomerkin parissa. Olin juuri valmistumassa tradenomiksi ja saanut mielestäni unelmatyön. Kuitenkin työni sisälsi matkustamista erittäin paljon ja koska mieheni (nykyinen ex), asui eri paikkakunnalla, emme nähneet käytännössä koskaan. Päätin luopua työstäni ja muuttaa ex-mieheni kanssa Poriin.

Vuonna 2014 työskentelin erään projekin parissa myyntipäällikkönä. Projektin loputtua päätin, että alan toteuttamaan unelmaani yrittäjyydestä ja kävin yrittäjäkoulutuksen, joka antoikin loistavat eväät yrityksen perustamiseen. 2015 vuoden kesällä perustin DailyChic.fin, naisten lifestylemedian ja aloitin kauppatieteiden maisteriopinnot. 2016 syksyllä jouduin uudelleen arvioimaan lifestylemedian toimintaa, sillä en saanut kerättyä tarpeeksi paljon pääomaa toiminnan jatkamiseen. Tästä syystä 2016 vuoden syksy oli DailyChic.fin kanssa hiljainen ja päätin, että jatkan DailyChiciä blogina, johon vain minä kirjoitan. Päätös on ollut siinä mielessä hyvä, että hallinnolliset työt ovat vähentyneet olemattomiin ja saan itse sopia yhteistyöt, kirjoittaa ja kuvata, eli toteuttaa itseäni.

Loppukesästä 2017 jätin työni finanssialalla, koska olin henkisesti loppu siihen, etten saanut päivätyössäni toteuttaa itseäni haluamallani tavalla. Keräsin kuitenkin melkoisen tietotaidon ja sen vuoksi jaan usein rahaa, säästämistä ja sijoittamista koskevia vinkkejä.

Olen kulkenut pitkän matkan itseäni etsiessäni ja selvittäessäni omaa paikkaa tässä maailmassa. Itseni kehittäminen on ollut aina minulle tärkeää; suurin pelkoni elämässä on paikalleen jääminen. Ison osan elämästäni on vallannut henkinen kasvu, siksi kirjoitan myös henkiseen kasvuun liittyvistä asioista. Meditaatio kuuluu arkeeni ja pyrin kasvattamaan tietoisuuttani. Minun maailmassani kivet omaavat parantavia voimia, enkelit suojelevat ja pyrin pitämään chakrani mahdollisimman toimivina.

Tällä hetkellä päätyöni on bloggaaminen, joka tosin on vielä aluillaan. Oma intohimoni kaikkeen luovaan tekemiseen on blogini perusta. Toivon kovasti, että jätät itsestäsi jotain sivuilleni. Se voi olla kommentti, kysymys tai vaikkapa linkki. Ollaan yhteyksissä ja tehdään tästä maailmasta hieman kauniimpi ja onnellisempi paikka, yhdessä <3

 

Pystyt seuraamaan minua:

Facebookissa

Instagramissa

Pinterestissä 

LinkedInissä

 

Tilaa uutiskirje!

Tilaa uutiskirje ja pysyt ajantasalla DailyChicin uusista julkaisusta ja tapahtumista!
X