Kurkkaa myös somekanavat alla olevista ikoneista! <3
Kauneus ja muoti

SYKSYN MEIKKITRENDIT: KUPARISET LUOMET

Tämän syksyn silmämeikissä näkyy selkeästi kuparin eri sävyt. Kuparin sävy voi olla matta, jos haluaa hillitympää meikkiä tai sitten metallinhohtoinen, jos tarkoituksena on tehdä silmämeikkiin näyttävyyttä. Kupariset luomet sopivat hyvin suomalaisille sinisille ja vihertäville silmille. Erityisesti vihreät silmät tulevat hyvin esiin kuparin sävyisillä luomiväreillä.

Kokeilin kahta erilaista silmämeikkiä, joissa käytin metallinhohtoista kuparinsävyistä luomiväriä. Luomiväri on Make Up Revolutionin luomiväripaletista sävy nimeltä Copper Dream. Kuparisia sävyjä käyttäessä kannattaa kuitenkin muistaa silmien rajaus. Rajaus onkin kaikkien punasävyisten silmämeikkien salaisuus, koska silloin meikki ei vahingossakaan näytä siltä, että luomet punottaisi.

Meikkitrendit

Ensimmäisessä silmämeikissä käytin hohtavaa vaaleaa luomiväriä kupariluomivärin lisäksi. Kuparisen luomivärin levitin silmän ulkonurkkaan ja vaalean sävyn sisänurkkaan. Hohtavat luomivärit ovat helppo häivyttää ja meikistä tulee mukavan raikas. Rajauksen tein mustalla luomivärillä, jotta rajauksesta ei tulisi pehmeä. Tämä sopii hyvin vaikka päivämeikiksi ja tuon hohtavan vaalean värin voi halutessaan korvata myös mattavaalealla. 

Kupariset luomet

Kuvaan rajattu kuparinsävyisen luomivärin levityspaikka.

Kupariset luomet

Toisessa silmämeikissä käytin kuparisen luomivärin kanssa himmeäkiiltoista ruskeaa luomiväriä. Levitin ruskeaa luomiväriä silmän sisä-, sekä ulkonurkkaan ja tein keskelle liikkuvaa luomea ”valopisteen” kuparin sävyisellä luomivärillä. Rajauksen tein nestemäisellä rajausvärillä, sillä halusin lisätä meikin näyttävyyttä myös rajauksella. Tämä silmämeikki sopii hyvin iltamenoihin ja vaikka tuleviin pikkujouluihin. 

Kupariset luomet

Kupariset luomet

Ja voilà, kuparinen meikki on valmis!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tilaa uutiskirje!

Tilaa uutiskirje ja pysyt ajantasalla DailyChicin uusista julkaisusta ja tapahtumista!
X