Kurkkaa myös somekanavat alla olevista ikoneista! <3
Kauneus ja muoti

TESTISSÄ: CREST WHITESTRIPS

Markkinointiyhteistyö: IsoSmile

Monet meistä nauttivat päivittäin kahvia, cola-juomia tai makeisia. Hampaat saattavat usein kellastua ja keltaiset hampaat voivat saada olon epävarmaksi. Itselläni on ollut vaivaantunut tunne hampaideni väristä jo jonkin aikaa. Olen kokeillut erilaisia hampaiden valkaisumenetelmiä kotona, mutta usein ne ovat olleet hankalia käyttää ja saattavat viedä paljon aikaa. Esimerkkinä aiemmin käyttämäni geelivalkaisu hammasmuottien avulla oli hankalaa ja aikaa vievää.

Testasin nyt ensimmäistä kertaa kotona käytettäviä Crest Whitestrips® 3D White Vivid -hampaidenvalkaisuliuskoja. Kyseiset liuskat ovat todella suosittu vaalennusmenetelmä Amerikassa, ja Crest Whitestripsit ovatkin myös julkisuudenhenkilöiden ja bloggaajien suosiossa. Paketissa tuli mukana 24 liuskaa, joista 12 oli alahampaille ja toiset 12 ylähampaille. Liuskoja pidetään hampaissa 3o minuuttia päivässä, 12 päivän ajan. Valkaisun luvataan kestävän vuoden ajan. Olin yllättynyt siitä, kuinka helppokäyttöiset liuskat olivat. Valkaisuliuskat ovat helppo asentaa hampaisiin,  ne tuntuivat mukavalta suussa, sekä niiden kanssa pystyi myös puhumaan.

Crest Whitestrips® 3D White Vivid

Ohjeet:

 1. Ota tarramainen liuska irti paketista yksi kerrallaan.
 2. Kiinnitä yksi upper strip ylähampaisiin ja yksi lower strip alahampaisiin. Laita geelimäinen puoli hampaan pintaa vasten.
 3. Odota 30 minuuttia ja ota liuskat pois.

Isosmile hampaidenvalkaisu kotona

Vinkit & kokemukset:

 • Pyyhkäise hampaat kuiviksi ennen kiinnitystä esim. talouspaperilla
 • Hampaidenvalkaisuliuskat vaalentavat, mutta myös puhdistavat hampaita hellästi
 • Helppo kiinnittää
 • Edullinen hinta
 • Loistava valkaisuteho!

Isosmile valkaisu

Miten pitää hampaat valkoisena valkaisun jälkeen?

 • Harjaa hampaat jokaisen ruokailun jälkeen tai käytä suuvettä. Hampaat kellastuvat, mitä pidempään ruoanjäämiä on suussa.
 • Käytä valkaisevaa hammastahnaa esim. Crest 3D Brilliance. Parhaimman valkaisutuloksen saat, kun harjaat esim. aamulla tavallisella tahnalla ja illalla valkaisevalla hammastahnalla.
 • Muista käydä hammaslääkärissä vähintään kerran vuodessa. Huonokuntoiset hampaat ja hammaskivi saattavat estää hampaiden vaalenemisen. Jos koet hammaslääkäripelkoa, kannattaa kokeilla yksityistä hammashoitolaa, jossa panostetaan henkilökohtaiseen palveluun ja asiakkaan viihtyvyyteen.
 • Älä harjaa hampaita liian kovaa ja vaihda hammasharja parin kuukauden välein.
 • Muista käyttää hammaslankaa, se poistaa liat hampaista!

 

Kirjoittanut Jenna-Marjaana Laine

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *