Kurkkaa myös somekanavat alla olevista ikoneista! <3
Kauneus ja muoti

TESTISSÄ: ESSENCEN KYNSILAKAT

Essence, edullinen ja laadukas – kosmetiikkanimi on ollut kaikkien huulilla viime aikoina. Meikkituotteiden lisäksi kehuja osakseen ovat saaneet merkin kynsilakat. DailyChicillä on nyt testissä suositut Essencen kynsilakat!

ESSENCEN KYNSILAKAT

Essencen the gel nail polish -kynsilakkoja on saatavilla lukuisissa eri sävyissä, joista jokaisen on helppo löytää omansa. Noin 1,50 € maksava kynsilakka ei ehkä ulkoasultaan miellytä kalliin kosmetiikan kuluttajia, mutta ulkoasu on kaikessa suloisuudessaan oikein oiva osa Essenceä. Hinta ei kirpaise, mutta lopputulos on silti yllättävän laadukas.

ESSENCEN KYNSILAKAT

Kuvassa on yksi kerros the gel nail polish –kynsilakkaa sävyssä 24 indian summer. Essencen kynsilakat antavat usein jo yhdellä kerroksella peittävän lopputuloksen, mutta kaksi kerrosta kynsilakkaa näyttää silti intensiiviemmältä ja kauniimmalta. Kynsilakka on helppo levittää kynnelle ja se kestää kynnellä hyvin. Vaaleanpunaisen kynsilakan sävy on 05 sweet as candy.

ESSENCEN KYNSILAKAT

Syksyn himottu nudekynsilakka löytyy myöskin Essencen hyllyistä. I love  trends -kynsilakan ulkoasu on ehkä hieman siistimpi ja arvokkaamman oloinen, vaikka hinta pysytteleekin muiden tuotteiden tavoin matalalla. Essencellä on tavallisten värilakkojen lisäksi myös esimerkiksi alus- ja päällyslakkoja, joista esittelyssä tällä kertaa on Satin Matt Top Coat.

ESSENCEN KYNSILAKAT

Tässä kuvassa geelilakan päälle on levitetty Satin Matt -päällyslakkaa, joka todellakin jättää jälkeensä mattapintaisen lopputuloksen. Tämä tuote on helppo ja halpa konsti saada mistä tahansa kynsilakkasävystä mattapintainen.

ESSENCEN KYNSILAKAT

Kuvan kynsissä on Essencen I love trends -kynsilakkaa sävyssä 09 you’re so beautiful. Vaalean nude kynsilakka sopii loistavasti tähän vuodenaikaan ja on lisäksi neutraali sävy, joka sopii lisäksi mihin tahansa asukokonaisuuteen. Tämäkin kynsilakka on laadukkaan oloinen ja säilyy kynnellä pitkään.

Yhteenveto Essencen kynsilakoista:

+ Kynsilakoista on saatavilla lukuisia eri värivaihtoehtoja, joista jokainen löytää varmasti mieluisimman.

+ Tuotteiden hinnat ovat halpoja.

+ Kynsilakka on helppo levittää kynnelle.

+ Lopputulos on kaunis jopa yhden levityskerran jälkeen ja tuote kestää kynsillä kauan.

– Vaikea saatavuus. Essencen tuotteita myy tällä hetkellä muun muassa Keskisen kyläkauppa, muutamat Tokmannit ja Minimanit.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tilaa uutiskirje!

Tilaa uutiskirje ja pysyt ajantasalla DailyChicin uusista julkaisusta ja tapahtumista!
X