Kurkkaa myös somekanavat alla olevista ikoneista! <3
Kauneus ja muoti

TESTISSÄ: LÖWENGRIP CARE & COLOR

Isabella Löwengrip on tehnyt sen, mistä me monet vain uneksimme. Nimittäin hän on luonut oman yritysimperiumin ja uusimpana osana sitä on kosmetiikkamerkki Löwengrip Care & Color. Joku voisi sanoa Isabellan omaavan Midaksen kosketuksen. Hän on monessa mukana, ja tämä Pohjoismaiden suurin bloggari on saanut LCC-tuotteensa myyntiin mm. NordicFeelille, Lindexille, Headbangersille ja Ruotsissa apteekkeihin. Merkki on ollut markkinoilla nyt muutaman vuoden ajan ja noussut suosioon laadukkaiden tuotteidensa vuoksi.

DSC_0007_m

Tuotteet sopivat loistavasti herkälle iholle sekä hiuksille ja ne ovat tehokkaita. Tuotteet ovat pääosin Ruotsissa tuotettuja, mikä on hyvä asia ympäristön ja laadun kannalta. LCC-tuotteiden pakkauksissa on käytetty vaaleanpunaista, kultaista sekä valkoista ja värit suorastaan houkuttelevat kokeilemaan tuotteita. Ensikokeilulla kaikki tuotteet huumaavat; tuoksut ovat voimakkaita, mutta aidon tuoksuisia. Tuotteiden koostumukset ovat loistavia ja tuotteet hellivät ihoa tehokkaasti. Testissämme oli kolme eri tuotetta: Get A Grip -käsivoide, Mad On Moisture -huulirasva ja Good To Go Light -kuivashampoo.

Käsivoide Get A Grip on hyväntuoksuinen ja nopeasti imeytyvä. Virkistävä omena ja miellyttävä appelsiini saavat aikaan lempeän, mutta juuri sopivasti makean tuoksun. Käsivoiteen ihoa pehmentävä vaikutus perustuu hellivään mantelivoihin. Tuubi on riittoisuudeltaan 50ml ja sopivan pienenä se on kätevä kantaa mukana laukussa.

DSC_0036_mm

Huulivoide Mad On Moisture suojaa huulia kuivumiselta ja auringon haittavaikutuksilta. Huulivoiteessa on suojakerroin 15. Se sisältää ravitsevia ainesosia, jotka huolehtivat huulien pehmeydestä ja kosteutuksesta pidemmänkin ajan. A- ja E-vitamiinit rauhoittavat kuivia huulia ja vähentävät kuumottavaa tunnetta ja bakteerien muodostumista. Huulivoide tuoksuu erittäin herkulliselta, sillä tuoksu koostuu toffeesta, vaniljasta sekä sokerin vivahteista.

DSC_0013_m

Good To Go Light kuivashampoo on ollut Expressenin testivoittaja. Tuote on hienojakoinen eikä näin jää talkkimaiseksi kerrokseksi näkyville. Tuoksu on raikkaan omenainen ja sopii herkkänenäisemmällekin. Jos esimerkiksi sinulla on ollut taipumusta saada päänsärkyä tuoksutetuista kuivashampoista, tässä on vastaus ongelmaasi. Tämä tuote sopii tilanteisiin jossa kaipaat raikkautta, ilman runsaasti tuuheuttavaa vaikutusta. Good To Go Light on myös DailyChicin suosikki!

DSC_0024_m
Tuotteesta löytyy myös samanhintainen ja -kokoinen versio Good To Go, joka auttaa saamaan tuuheamman ilmeen hiuksiisi. Kyseistä tuotetta voi käyttää myös tuuheuttamaan vastapestyjä hiuksia.

Isabellan oma suosikki LCC-tuotteista tällä hetkellä on Clean & Calm – Facial Cleanser.

– Ensimmäistä kertaa pesen kasvoni ilman, että ne tulevat punoittaviksi, kuten aina tapahtuu muilla merkeillä. Clean & Calm rauhoittaa ja tasapainottaa ihoani.

Löwengrip Care & Color -tuotteet ovat ehdottomasti tutustumisen arvoisia. Näihin ja muihin Isabellan laadukkaisiin tuotteisiin voit käydä tutustumassa NordicFeelin kautta tai LCC:n omilta ruotsinkielisiltä nettisivuilta.

 

Kirjoittanut Jenna-Marjaana Laine

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tilaa uutiskirje!

Tilaa uutiskirje ja pysyt ajantasalla DailyChicin uusista julkaisusta ja tapahtumista!
X