Kurkkaa myös somekanavat alla olevista ikoneista! <3
Kauneus ja muoti

TESTISSÄ: ULTRAÄÄNIHAMMASHARJA

Olen jo pitkään kärsinyt kuivasta suusta ja etenkin niistä seurauksista, mitä kuiva suu aiheuttaa. Koska sylkeä ei muodostu suussani tarpeeksi, täytyy minun pitää erittäin hyvä huoli suuhygieniasta. Yhdessä vaiheessa käytin suuvettä, jotta bakteerit tuhoutuisivat, kunnes luin, että suuvesi aiheuttaa suun kuivumista vielä lisää. Olen pitkään jo etsinyt järkevää ratkaisua suuhygienian tehostamiseen, sillä ikävä kyllä hampaisiini on tullut muutama reikä ja hammaskiveä muodostuu erittäin nopeasti. Normaalisti olen pessyt hampaat aamuin illoin, sekä lisäksi langannut vähintään kerran päivässä. Tämä on selkeästi estänyt hammaskiven muodostumista, mutta olen jatkuvasti etsinyt ratkaisua kuivan suun tehokkaaseen puhdistamiseen.

Satuin googlettelemaan hampaiden hoidosta, jolloin törmäsin ultraäänihammasharjaan. Otin yhteyttä maahantuojaan ja he lähettivät minulle testiin Emmi-dental ultraäänihammasharjan. En oikein tiennyt mitä odotin hammasharjalta, tuotteen kuvausteksti kuitenkin lupasi paljon:

”Ultraäänihammasharja tuottaa ultraäänihammastahnalla 3,5 miljoonaa mikrokuplaa per mm³. Kuplien muodostuminen tuottaa valtavan puhdistusvoiman, jolla epäpuhtaudet peseytyvät pois hampaiden pinnalta ilman hankausta. Emmi- Dent on hammasharja jolla ei ”harjata”. Laitteen harjaspäät liuottavat hammaskiven ja plakin hampaan pinnalta ilman liikettä. Ultraääni impulssit pystyvät tunkeutumaan hampaiden väleihin ja ikeniin jopa 12 mm säteellä ja tuhoavat bakteereja sekä mikrobeja paikoista, joihin harjoilla ei pääse. Tämä tekniikka vähentää bakteerien lisääntymistä ja lievittää suun ongelmia, hoitaa ja suojaa ikeniä sekä estää tulehduksia ja parodontiittia.” 

Odotin ensimmäistä käyttökertaa mielenkiinnolla. Hammasharja ei siis varsinaisesti värise tai pyöri niin kuin perinteiset sähköhammasharjat, joten hammasharjan käyttö tuntui erilaiselta. Käytännössä hammasharjalla käydään hampaat läpi, jolloin hammastahna yhdessä hammasharjan kanssa puhdistaa hampaat tehokkaasti. Isoimmat liat/ruoantähteet täytyy tietysti harjata pois. Huomasin kuitenkin jo heti ensimmäisen käyttökerran jälkeen hampaideni tuntuvan todella puhtailta. Yleensä kun tuntuu, että hampaita täytyy hangata melkoisen kauan, jotta kaikki lika irtoaa. Tähän mennessä olen ollut erittäin tyytyväinen ultraäänihammasharjaan, mutta oikean tehon varmasti huomaa vasta parin kuukauden päästä, jolloin minulla jo normaalin hammasharjan käytöllä tulisi hammaskiveä. Kirjoittelen siis parin kuukauden päästä uudestaan kokemuksiani ultraäänihammasharjasta ja sen tehosta.

Ultraäänihammasharja saatu täältä! 

Suvi Saranki

DailyChic - Fashion & Lifestyle by Suvi Saranki on blogi, jonka ideana on tarjota vinkkejä ja neuvoja kauniiseen arkeen! Oman elämänsä Martha Stewartin intohimoina elämässä ovat yrittäjyys ja liiketoiminta, sijoittaminen, DIY, korkeat korkokengät, eläimet, muoti, kauneus, hyvä ruoka ja matkustus.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tilaa uutiskirje!

Tilaa uutiskirje ja pysyt ajantasalla DailyChicin uusista julkaisusta ja tapahtumista!
X