Kurkkaa myös somekanavat alla olevista ikoneista! <3
JOULUVILLAPAITA
Kauneus ja muoti

THE JOULUVILLAPAITA

Jouluvillapaita, perinne, joka taitaa pikkuhiljaa rantautua Suomeenkin. Alkujaan tämä ilmiö on kotoisin, mistä muualtakaan, kuin rapakon takaa Yhdysvalloista. Kotimaassaan ”Christmas sweater” on hyvin korni ja usein myös rehellisesti sanottuna ruma villapaita, jota pidetään joulun aikaan päällä kaikissa kissanristiäisissä! Perinne näkyi viimevuonna jo Suomessa, mutta tänä vuonna ainakin H&M on tuonut markkinoille jos minkälaista perinteisen rumaa, kuin myös klassisen kaunista jouluvillapaitaa. Jouluvillapaita on vaate, joka on täydellinen joulun ja Tapaninpäivän viettoon ja miksei sitä voisi kuluttaa myös ennen joulua!

JOULUVILLAPAITA

Parhaimmat vaihtoehdot löytyvät H&M:ltä, jossa valinnanvaraa löytyy kauniista kirjailluista villapaidoista (2, 5 ja 6), kimaltavista kuvioiduista puseroista (7 ja 8), tai vähän undercover-tyylisistä jouluvillapaidoista (1, 3 ja 4). Jos ei halua ostaa villapaitaa pelkästään joulun vuoksi, kannattaa valita punainen tai vihreä yksilö, nämä värit nimittäin käyvät ympäri vuoden. Tummanvihreä näyttää hurmaavalle tänä vuonna ja on hyvä vaihtoehto perinteiselle joulunpunaiselle. Jos haluaa hieman näyttävämmän villapaidan, kannattaa valita kimaltavasta langasta neulottu yksilö! Tällöin, paita ei ole liian huomiota herättävä valinta, mutta se on kuitenkin hyvällä tavalla erilainen.

Kauniit, kirjaillut villapaidat, muistuttavat mummon tekemistä perinteisistä kuvioista ja näyttävät erittäin upeille, niin jouluna kuin joulun jälkeenkin. Mustavalkoinen kuviointi tekee villapaidasta monipuolisemman, kun taas poro-kuvioitu yksilö on selkeästi suunnattu joulun ajan pukeutumiseen. Vaihtoehtoja on melkein yhtä monta, kuin makuakin ja jokainen löytää varmasti itselle parhaimman värisen kuviovillapaidan pienellä etsinnällä. Tänä vuonna kuvioneuleiden pääntiet ovat päivittyneet poolokauluksiksi, joihin on ihana piiloutua talvelta.

JOULUVILLAPAITA

Paras valinta tietenkin on kimaltava kuvallinen pusero jouluksi, joko porolla tai kissalla varustettuna! Joulu jos jokin on aikaa, jolloin voi vähän hassutella pukeutumisen kanssa. Järjestetäänhän Yhdysvalloissa juhlia, joissa palkitaan rumin jouluvillapaita!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tilaa uutiskirje!

Tilaa uutiskirje ja pysyt ajantasalla DailyChicin uusista julkaisusta ja tapahtumista!
X