Kurkkaa myös somekanavat alla olevista ikoneista! <3
Tekemistä Tallinnaan
Matkustaminen

TOP 5: TEKEMISTÄ TALLINNAAN

Tallinna on ihanan edullinen ja helppo matkakohde. Sinne pääsee vaivattoman nopeasti kotimaasta ja siellä viihtyy joka ikinen kerta. Matka ei vaadi suurempaa suunnittelua ja sen voi toteuttaa hyvin pitkälti extempore-tyyppisesti. Etelänaapurimme pääkaupungissa vietetyn pitkän viikonlopun jälkeen DailyChicin Emmi on vinkkituulella ja valmis jakamaan parhaat tärpit syömisiin ja tekemisiin kaikille tutussa Tallinnassa. Nappaa siis tästä tekemistä Tallinnaan!

Tekemistä Tallinnaan

Jos näköalapaikat kiinnostavat, kiipeä kameran kanssa ylös Toompealle. Vanhan kaupungin kattojen yltä näet lähes koko Tallinnan! Panoraamapaikalta avautuu ehdottomasti kiipeämisen arvoinen maisema, joka kannattaa ikuistaa.

Tekemistä Tallinnaan

Pieni ja hieman piilossa oleva meksikolainen ravintola Ancho on ehdottomasti kokeilemisen arvoinen. Huikeat hinnat (kolme ruokalajia juomineen alle 20 €) yhdistettynä uskomattoman autenttiseen ja upeita makuja tarjoilevaan ruokaan ja uniikkiin miljööseen muodostavat täydellisen illalliskokemuksen vanhassa kaupungissa.

Tee vierailu karunkauniiseen ja hipsterimäiseen Telliskiveen. Teollisuusalue pitää sisällään upeita graffiteja, mielenkiintoisia ja tyylikkäitä sisustuskauppoja sekä tunnelmallisia kahviloita ja ravintoloita. Poikkea paikallisten suosimaan F-hooneeseen kahville tai lounaalle ja ihaile seinänkokoisia taidegraffiteja. DailyChicin Hanna vieraili myös viime vuonna Telliskivessä, voit lukea tarkemman koosteen paikasta tästä.

Tekemistä Tallinnaan

Käy kauneushoitolassa itseäsi kiinnostavassa hoidossa. Muun muassa kasvohoidot, manikyyrit, hieronnat, karvojenpoistot, ripsienpidennykset ja kampaamopalvelut ovat todella suosittuja ja Suomen vastaaviin verrattuna mukavan edullisen hintaisia. Virolaisten kosmetologien rautainen ammattitaito yhdistettynä edullisiin hintoihin takaavat tyytyväisen asiakkaan.

Kokeile jotain uutta ja käy syömässä Vegan Restoran V:ssa vanhassa kaupungissa. Paikasta saa vatsan täyteen lähes fine dining -tasoista vegaaniruokaa, joka maistuu takuuvarmasti lihansyöjillekin. Kyseiseen ravintolaan on syytä varata pöytä jopa lounasruokailua varten, sillä se on supersuosittu ja himpun verran liian pieni eli aina aivan täynnä!

Tekemistä Tallinnaan

Ei muuta kuin seuraavaa reissuajankohtaa kaavailemaan ja matka varaukseen!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tilaa uutiskirje!

Tilaa uutiskirje ja pysyt ajantasalla DailyChicin uusista julkaisusta ja tapahtumista!
X