Kurkkaa myös somekanavat alla olevista ikoneista! <3
Kauneus ja muoti

6 TYYLIPOIMINTAA I LOVE ME -MESSUILTA

1. BOMBERTAKIT

Tämän syksyn ja talven yksi tyylikkäimmistä takeista on bomber-mallinen lentäjän rotsi. Syksyllä pukeudutaan nahkahihaiseen takkiin tai kevyempään tikattuun versioon, kun taas talvea silmällä pitäen kaappiin hankitaan toppatakki bomber-kauluksineen. Parhaimmat värit takille ovat tumma oliivinvihreä, tummansininen tai aina varma musta. Myös viininpunaisena takki näyttää syötävän hyvälle! Bombertakki jättää kaulan paljaaksi mataline kauluksineen, jolloin lämpimin ja myös trendikkäin yhdistelmä on pukea alle poolokauluksinen villapaita tai college! Tällöin voi unohtaa huivin vielä kotiin ja bombertakille ominainen kaulus jää näkyviin.

Tyylivinkkejä

Tyylivinkkejä

2. MAIHARIT

Keneltäkään on tuskin mennyt ohitse, että maiharit tulevat kovaa vauhtia takaisin ykkösvalinnaksi niin syys- kuin talvipukeutumiseen. Jos ronskit keltaisenruskeat Timberlandit eivät houkuta, vaihtoehtoina ovat niin mustat ja valkoiset kuin myös vaaleanpunaiset maiharit. Myös muilta merkeiltä kuin Timberlandilta löytyy vaihtoehtoja, varsinkin jos etsii hieman siromman mallisia popoja! Maiharit ovat varma valinta talvikengiksi; pitävä pohja takaa pystyssä pysymisen ja korkea nilkkaosa pitää jalat lämpiminä.

Tyylivinkkejä

3. KIRJEKUORILAUKUT

Trendikkäin laukku tällä hetkellä on minimalistisen pieni nahkainen kirjekuorilaukku. Vaihtelun vuoksi laukun väriksi kannattaa valita joko nude tai tummanpunainen, jotka ovat yhdisteltävissä muiden värien kanssa yhtä helposti kuin tuttu ja turvallinen musta. Sääntö koskien laukun ja kenkien samanvärisyyttä kannattaa unohtaa jo täysin. Laukun ollessa minimaalisen pieni myös olkapää-hartia seutu kiittää –  pieneen laukkuun on yksinkertaisesti mahdotonta pakata koko omaisuutta mukaan. Pikkulaukku toimii juhlapukeutumisen lisäksi hyvin myös arjessa, kun mukaan tarvitsee vain lompakon, avaimet, puhelimen ja päivän huulipunan.

Tyylivinkkejä

4. VILLA – HARMAAN KAIKISSA SÄVYISSÄ

Harmaa on uusi musta. Harmaa on usein unohdettu väri ollen väliinputoaja mustan ja valkoisen rinnalla. Näin ei kuitenkaan kannata enää ajatella, koska harmaa eri sävyissään sopii ihan jokaiselle ja varsinkin villapaidoissa se on hyvin elegantti valinta. Kokoharmaa asu toimii, kun asun osat koostuvat hieman eri materiaaleista ja harmaan sävyistä. Kannattaa myös kokeilla kokoharmaata asua pukeutumalla samaa sarjaa olevaan ala- ja yläosaan. Trenditietoisimmat valitsevat täksi talveksi vaaleanharmaan villakangastakin ja tummanharmaan ribbineulosvillapaidan.

Tyylivinkkejä

Tyylivinkkejä

5. KIILTONAHKAKENGÄT

Kiiltonahka näyttää nyt paremmalle kuin koskaan! Se toimii niin herrainkengissä kuin minimalistisissa chelsea-bootseissa. Kun kengän malli pysyy yksinkertaisena, vältytään liian yliampuvalta lopputulokselta. Kiiltonahka kuitenkin tuo kenkiin sen oman lisänsä nostaen ne seuraavalle tasolle ja luoden asukokonaisuuteen yhden yllättävän elementin. Chelsea-bootseissa tänä kautena vallitsee terävä kärki tutun vanhan pyöreän sijaan. Myönnettävä on, että kiiltonahka soveltuu juhlan lisäksi täydellisesti myös arkeen!

Tyylivinkkejä

6. OVER THE TOP -PALJETIT

Ei ole parempaa valintaa syksyn ja talven juhliin, kuin kokonaan paljettinen asu! Ivana Helsingin mallistosta löytyy jokaisen koruharakan unelma jakun tai mekon muodossa. Muun asustamisen voi unohtaa kokonaan, kun asu koostuu ”over the top” -paljeteista. Paljetit ovat laiskan pukeutujan luottovaate luoden illuusion siitä, että kokonaisuutta on harkittu pidempään kuin vain 5 minuuttia. Muista viimeistellä lookki punaamalla huulet paljettien värimaailmaan sopivalla huulipunalla.

Tyylivinkkejä

This article has 2 comments

  1. Jenna H.

    Ihana postaus, kirjoitat kivasti! 🙂 onko noi kuvan maiharit Timberlandit vai mitkä? Ihastuin noihin missä on leopardikuosia ja ne on ehkä pakko saada!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tilaa uutiskirje!

Tilaa uutiskirje ja pysyt ajantasalla DailyChicin uusista julkaisusta ja tapahtumista!
X