Kurkkaa myös somekanavat alla olevista ikoneista! <3
the third piece
Kauneus ja muoti

TYYLIVINKKI: THE THIRD PIECE -SÄÄNTÖ

Keino, jolla saa asun kuin asun näyttämään loppuun asti mietityltä ja tyylikkäältä, perustuu kolmannen asian sääntöön eli the third piece rule. Asukokonaisuus koostuu yleensä alaosasta, kuten housuista tai hameesta, ja yläosasta, jotka rakentavat asun ensimmäisen ja toisen osan. Kengät eivät toimi kolmantena asiana, koska ne kuuluvat asuun kuin asuun! Lisäämällä kuitenkin asuun kolmannen vaatteen tai asusteen kokonaisuus näyttää huolitellulta ja kokonaiselta. Loistavia vaihtoehtoja kolmanneksi vaatteeksi ovat esimerkiksi villatakit, takit, bleiserit, villapaidat ja liivit.

the third piece

Valkoinen kauluspaita ja mustat farkut on asuklassikko, johon pystyy helposti lisäämään ilmettä pukemalla päälle villapaidan. Mikään ei näytä paremmalle, kuin villapaidan alta kurkistavat kaulukset, hihansuut ja helma, jolloin asukokonaisuus saa heti mietitymmän ilmeen. Kauluspaidan kauluksien ei välttämättä tarvitse näkyä villapaidan alta, riittää että hihansuut ja helma pilkottavat luoden kontrastin samanväristen yläosan ja alaosan välille. Ylä- ja alaosan ollessa eriväriset sitoo valkoinen kauluspaita kokonaisuuden yhteen.

the third piece

Bleiseriliivi on paljon monikäyttöisempi vaatekappale kuin uskoisitkaan. Se toimii niin talvella kuin kesällä ja niin juhlapukeutumisessa kuin arjessakin. Kevättalvella tyylikkäin kokonaisuus syntyy kun lisää bleiseriliivin lempparipoolopaidan päälle, jolloin kokonaisuus on monimuotoisempi ja tyylikkäämpi. Kesäisemmillä keleillä liivin alle voi pukea joko kauluspaidan tai teepaidan.

the third piece

Ruutu- tai farkkupaita ovat vaatteita, jotka löytyvät melkein jokaisen vaatekaapista ja toimivat täydellisesti kolmantena vaatteena joko päälle puettuna tai rennosti lantiolle solmittuna, mikä on nykyään todella trendikästä. Farkkupaidan alle sopii mitä parhaiten raitapaidat tai tekstilliset teepaidat, jotka eivät mene koskaan pois muodista. Farkkupaita kuin myös ruutupaita ovat helpoin tapa lisätä asukokonaisuuteen väriä ja ”laid back” fiilistä.

the third piece

Asusteet toimivat myös erityisen hyvin kolmantena asiana. Esimerkiksi statement-koru voi olla kaikki mitä tarvitaan asun loppusilaukseksi. Toinen vaihtoehto on hatun tai huivin lisääminen erikseen tai yhdessä. Hattu ja huivi kombinaatio tuo lisälämpöä, mutta myös salamyhkäisyyttä ja naisellisuutta asuun. Huivin avulla voi asuun luoda aivan toisenlaisen ilmeen, lisätä väriä, tekstuuria tai viimeistellä kokonaisuuden. Hattu on asuste, joka sopii asuun kuin asuun – mitä isompi lieri sen parempi!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

X