Kurkkaa myös somekanavat alla olevista ikoneista! <3
vanhojen tanssit
Päivä Prinsessana

VANHOJEN TANSSIT: MITÄ MUKAAN MEIKKIPUSSIIN?

Vanhojen tanssit lähestyvät ja DailyChicin Päivä Prinsessana -projekti on huipentumassa tuohon upeaan päivään. Vanhojen tanssit on päivä, jolloin jokainen saa olla kuninkaallinen. Ulkonäköön panostetaan tavallista arkea roimasti enemmän ja jokaisen yksityiskohdan halutaan olevan viimeisen päälle. Tärkeä osa tyttö-vanhan olemusta on ehdottomasti onnistunut juhlameikki, joka kestää läpi pitkän päivän. Täältä irtoaa vinkit oleellisimpiin meikkipussin täytteisiin kyseiselle päivälle!

vanhojen tanssit

IHONSÄVYN HELEYTTÄJÄ 

Meikkipohja on ehdottoman tärkeässä roolissa juhlameikkiä ajatellessa ja sen luomiseen tarvitaan useampiakin tuotteita. Tyypillisten pohjustusvoide + meikkivoide + puuteri -kombon lisäksi suuret suosittelut menevät tämän ihmeaineen suuntaan. Lumenen ihon sävyn heleyttäjä sävyssä Honey Glow tuo nimensä mukaisesti aivan ihanan glown kasvoille ihotyypistä riippumatta. Sivele hohtogeeliä poskipäille, kasvojen varjokohtiin tai vaikka koko kasvoille. Kauniin hehkeät ja valoisat kasvot näyttävät terveiltä ja luonnollisilta ja niiden kantaja kiittää.

vanhojen tanssit

MEIKIN KIINNITYSSUIHKE

Erilaiset meikin kiinnityssuihkeet helpottavat aivan takuulla erityisesti voimakkaaseen kiiltoon taipuvaisten kasvojen omistajia. Kun kaikki on meikkauksen osalta valmista, painat vain muutaman suihkauksen kohti kasvoja parinkymmenen sentin päästä ja taikatemppu on tapahtuakseen. Urban Decayn De-Slick kiinnitysuihke on varmasti yksi parhaista laatuaan. Öljytön, parabeeniton ja eläimillä testaamaton suihke ikään kuin liimaa meikin paikoilleen ja se ei muuten valahda eikä ”sula” mihinkään ennen kuin on pesun aika. Tanssit saattavat aiheuttaa orastavia hikikarpaloita otsalle, mutta tämän suihkeen ansiosta kasvoilla ei rehkimisen merkit näy. Suihke on ehdottomasti tärkein tuote viimeistellyn ja ennen kaikkea kestävän lopputuloksen takaamiseksi!

vanhojen tanssit

TÄYDELLINEN HUULIPUNA

Vanhojen päivää varten raaskii huulipunaankin ehkä hieman enemmän satsata. Sävy on syytä olla juuri omaan mekkoon mätsäävä. Vaaleisiin beigen ja nuden sävyisiin mekkoihin käy hyvin viininpunainen huulipuna, vihreään, oranssiin, pinkkiin ja keltaiseen mekkoon taas esimerkiksi kirkas pinkki ja mustaan ja valkoiseen mekoon sopii tietenkin kirkkaanpunainen. Nuden sävyiset huulipunat ovat myös varma valinta mekon sävystä riippumatta. Valitse huulipuna, jossa on väripigmentti kohdillaan ja jota ei tarvitse jatkuvasti olla lisäämässä. Loistavia huulipunia ja kattavat sävyvalikoimat löytyy esimerkiksi Make Up Storelta, Chanelilta, Urban Decayltä ja pienemmälle budjetille ystävällisemmiltä Kicksin omalta sarjalta sekä Viva la Divalta.

vanhojen tanssit

IRTOPUUTERI

Jos kiinnityssuihke pettää tai meikkipohja alkaa muusta syystä valumaan, on syytä kaivaa puuteri esiin. Irtopuuteri on juhlameikkiä ajatellen paras, sillä se ei luo liian tunkkaista vaikutelmaa kasvoille. Paras mahdollinen voisi olla jokaiselle sopiva translucent-puuteri, joka mukautuu jokaiseen ihonsävyyn. Kevyt painallus puuterivipalla tai sipaisu huiskalla pelastaa kiilto-efektin hetkessä ja tanssit voivat jatkua!

Vinkki: jos haluat huuliisi mattapinnan, tupsuttele sormella sekä ylä- että alahuulille hieman kyseessä olevaa läpinäkyvää irtopuuteria ja painele huulia toisiaan vasten kunnes puuteri on  ”imeytynyt” huuliin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tilaa uutiskirje!

Tilaa uutiskirje ja pysyt ajantasalla DailyChicin uusista julkaisusta ja tapahtumista!




X