Kurkkaa myös somekanavat alla olevista ikoneista! <3
Kauneus ja muoti

MINTTU-SUKLAINEN SILMÄMEIKKI

Tänä kesänä sinertävät, vihertävät ja turkoosit luomivärit ovat tulleet rytinällä taas muotiin. Voisi sanoa, että ne ovat jopa tämän kesän trendi. Jos kuitenkin kyseisten värien käyttö arveluttaa, saa niitä helposti hillittyä esimerkiksi ruskealla luomivärillä. Kun yhdistää ruskeaa ja vihertävää luomiväriä, saadaan aikaiseksi minttu-suklainen silmämeikki. Tämä vihreä silmämeikki on helppo tehdä, eikä siihen tarvitse kuin kaksi luomiväriä.

Vihreä silmämeikki

Luomilla on Urban Decayn turkoosia luomiväriä sävyssä Flipside ja ruskeaa luomiväriä sävyssä Twice Baked. Yhdistelmä toimii hyvin yhteen. Ruskeaa väriä on levitetty silmän sisä- ja ulkonurkkaan sekä luomivakoon. Keskellä on vaalea vihertävä luomiväri, joka saa aikaan efektin suuremmista silmistä. Kannattaakin valita vihertäväksi sävyksi jokin metallinen tai helmiäinen väri, niin suurentava efekti saadaan maksimoitua. Urban Decayn luomivärejä voi ostaa Sokoksista sekä Sokoksen verkkokaupasta sokos.fi.

Vihreä silmämeikki

Turkoosia luomiväriä on laitettu myös alaluomelle tuomaan katseeseen kirkkautta. Tummemmalla sävyllä taas saadaan aikaiseksi utuista katsetta. Rajauksena on Sensain Liquid Liner, jolla saa aikaiseksi tarkkaa jälkeä. Kissamaisesti kaartuva rajaus avartaa silmää tekee katseesta intensiivisemmän.

Vihreä silmämeikki

Meikki kannattaa viimeistellä raikkaalla huulipunalla, tässä meikissä huulilla on Maybellinen huulipuna sävyssä Shocking Coral ja päällä huulikiiltoa.

Sinertäviä ja vihertäviä sävyjä ei kannata pelätä, vaan lähteä rohkeasti kokeilemaan. Ne sopivat ruskeaan yhdistettynä kaikenvärisille silmille.

Vihreä silmämeikki

Ps. Mikäli tämä vihreä silmämeikki vaikutti kivalta, käy katsomassa myös DailyChicin rohkeampi ja raikkaan oranssi kesämeikki tästä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tilaa uutiskirje!

Tilaa uutiskirje ja pysyt ajantasalla DailyChicin uusista julkaisusta ja tapahtumista!
X