Kurkkaa myös somekanavat alla olevista ikoneista! <3
Viisi muotivinkkiä juhliin
Kauneus ja muoti

VIISI MUOTIVINKKIÄ JUHLIIN

MIDI MININ SIJAAN

Tämän kevään ja kesän trendikkäin valinta hameenhelman mitaksi on ehdottomasti polven alapuolelle yltävä midi-mitta. Midi-mitta näyttää klassiselta ja imartelee jokaista, varsinkin jos malliksi valitsee mekon, jossa vyötärölinja on korostettu. Parhaimmillaa midi-mitta on korkokenkien kanssa, koska ne antavat illuusion pidemmistä sääristä. Tämän hetken trendikkäin tekstuuri on pliseerattu kangas, joka tekee helmasta kauniisti laskeutuvan ja yksivärisestäkin mekosta mielenkiintoisen.

Viisi muotivinkkiä juhliin

MINIMALISTISUUS

Yksinkertaiset leikkaukset ja mallit kauniilla yksityiskohdilla ovat tänä keväänä ja kesänä pinnalla. Minimalistiset slip-on mekot spagettiolkaimilla ja midi-mitassa ovat mitä trendikkäin juhlavaate juuri nyt. Klassisen leikkauksen ansiosta mekot kestävät sesongista toiseen. A-linja on leikkaus, joka pukee jokaista vartalotyyppiä, korostaen erityisesti vyötäröä ja kaula-aukosta riippuen dekoltee-aluetta. 90-luvulta tutut halterneck-kaula-aukot ovat tehneet paluun mekkoihin ollen trenditietoisen naisen valinta. Off-the-shoulder leikkaus paljastaa kauniisti olkapäät ja dekoltee alueen ja on mitä parhain valinta kesäjuhliin.

Viisi muotivinkkiä juhliin

TOLPPAKOROT

Juhlapäivän yksi tärkeimmistä valinnoista on ehdottomasti kenkävalinta. Tolppakorot ovat vieneet sijaa kauan suosiossa olleelta stiletto-korolta ja ovatkin jaloille huomattavasti mukavampi valinta. Varsinkin nilkkaremmilliset tolppakorot ovat tänä keväänä muodikkaita. Korko antaa aina ryhtiä juhlapukeutumiseen ja jos korkojen käyttäminen on uutta, kannattaa ehdottomasti kokeilla tolppakorkoa trendikkäässä kitten-heel korossa. Niin sanotut mummo-korkokengät ovat olleet muotivaikuttajien luottovalinta tänä keväänä. Muista aina ajaa kengät sisään ennen juhlia!

Viisi muotivinkkiä juhliin

HOUSUPUVUT JA HAALARIT

Kuka on sanonut että juhliin pitäisi aina pukea mekko? Ylelliset housupuvut ja haalarit ovat vallanneet tilaa mekkomarkkinoilta ja ovat varmasti yhtä juhlava valinta kuin mekotkin. Liehuvat korkeavyötäröiset housut yhdistettynä juhlavaan toppiin luovat illuusion pitkistä jaloista ja toimivat erityisen hyvin viileämpinä juhlapäivinä. Jos valitsee housut juhlapukeutumiseen kannattaa suosia juurikin liehuvaa flared-mallia tai kauniisti istuvia puvunhousuja. Yläosana toimivat niin juhlatopit, tee-paidat tai miksei puvunhousujen kanssa samaa sarjaa oleva puvuntakki. Haalari on helppo valinta juhliin, koska ei tarvitse erikseen valita ylä- ja alaosaa. Jotta haalari olisi tarpeeksi juhlava, kannattaa suosia leveää lahjetta ja yksinkertaista leikkausta yläosassa.

Viisi muotivinkkiä juhliin

KOROSTA PARHAITA PUOLIASI

Tärkeintä juhlapukeutumisessa on kuitenkin se, että tunnet olosi hyväksi asuvalinnassasi! Varsinkin jos olet itse juhlittava, kannattaa valita päälle jotain, missä tunnet olosi itsevarmaksi ja kauniiksi. Juhlapukeutumista miettiessä kannattaa valita asu, joka korostaa parhaita puoliasi. Ihoa kannattaa paljastaa maltillisesti valiten joko jalat, dekoltee-alueen tai selän. Avonaiset selät ovat olleet in juhlapukeutumisessa jo hetken, eikä suotta. Selän paljastaminen tuntuu avonaisen kaula-aukon sijaan paljon mielenkiintoisemmalle ja modernimmalle. Maxi-mittaista helmaa voi keventää halkioilla, joka korostaa jalkojen pitkää linjaa. Hyvänä nyrkkisääntönä on pitää mielessä se, että kun valitsee yhden katseenvangitsijan asussa, on kokonaisuus tyylikäs ja chic!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tilaa uutiskirje!

Tilaa uutiskirje ja pysyt ajantasalla DailyChicin uusista julkaisusta ja tapahtumista!
X