Kurkkaa myös somekanavat alla olevista ikoneista! <3
Vinkit huulien meikkaamiseen
Kauneus ja muoti

VINKIT HUULIEN MEIKKAAMISEEN!

Yksinkertaisimmillaan huulimeikki voi olla vain huulipunapuikoista nopeasti ilman peiliä sipaistu sävy huulilla, mutta jos kuitenkin kaipaa tarkempaa ja siistimpää jälkeä, niin tarvitaankin jo enemmän tarvikkeita. Mistään rakettitieteestä ei kuitenkaan ole kyse, joten tässä vinkit huulien meikkaamiseen. Ennen huulimeikin tekoa kannattaa kuoria huulet varovasti, esimerkiksi kidesokerilla ja laittaa päälle huulivoide. Huulivoiteen kannattaa kuitenkin antaa imeytyä ennen huulipunan levitystä, jotta huulipuna kestäisi mahdollisimman pitkään.

Pohjustus on huulimeikinkin teossa tärkeä. Yleisin tapa pohjustaa huulet on huultenrajauskynällä, jonka käyttö parantaa huulipunan kestoa. Huulten rajauksessa tarkkana tarvitsee olla vain ulkoreunan kanssa, huultenrajauskynän kannattaa siis olla terävä, jotta rajasta tulisi mahdollisimman siisti. Rajauksen jälkeen huulet voi värittää kokonaan huultenrajauskynällä, jolloin itse huulipunan kesto on huomattavasti parempi, kuin pelkkää huulipunaa käyttäessä.  Rajauksella voi myös hieman muokata huuliaan symmetrisemmiksi, joten ei kannata pelätä nostaa rajaa aavistuksen omien huulien yli, mikäli se on tarpeen.

Vinkit huulien meikkaamiseen

Tarkkaa jälkeä halutessaan huulipunaa ei kannata levittää suoraan puikosta, vaan käyttää huulipunalle tarkoitettua sivellintä. Siveltimellä saa tehtyä huomattavasti tarkemman rajan, kuin puikolla suoraan laittaessa. Lisäksi siveltimellä levittäessä huulipunaa ei tule liikaa huulille.

Vinkit huulien meikkaamiseen

 1. Kuori ja kosteuta huulet

2. Rajaa ja väritä huulet terävällä huultenrajauskynällä

3. Levitä huulipuna siveltimellä

Vinkit huulien meikkaamiseen

Huulipuna kuitenkin kuluu päivän mittaan, joten korjailut voi tehdä pelkän huulipunapuikon tai rajauskynän avullaMikäli et halua huulipunan tarttuvan lasin reunaan, nuolaise reunaa ennen juomista. Huulipuna ei tartu kostutettuun lasiin ja saat pidettyä huulimeikkisi siistinä. Jos kaipaat huulille täydellisen punaista sävyä, kannattaa kokeilla Joe Blascon True Red huulipunaa ja huultenrajauskynää. Kyseistä sävyä on käytetty myös tämän artikkelin kuvauksessa.

Vinkit huulien meikkaamiseen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tilaa uutiskirje!

Tilaa uutiskirje ja pysyt ajantasalla DailyChicin uusista julkaisusta ja tapahtumista!
X