Kurkkaa myös somekanavat alla olevista ikoneista! <3
Vinkit poskipunan käyttöön
Kauneus ja muoti

VINKIT POSKIPUNAN KÄYTTÖÖN

Poskipunan käyttö on jäänyt vähemmälle huomiolle meikkaamisen kuumien trendien, kuten varjostuksen ja korostuksen vallitessa. Toiset taas karttavat poskipunaa sillä verukkeella, että on jo muutenkin punoittava iho, kuten meillä suomalaisilla monesti on. Kannattaa kuitenkin muistaa, että mikäli käytät meikkivoidetta, peität samalla myös poskien punoituksen, jolloin se poskien punoitus ei näy ja iho näyttää helposti elottomalta. Poskipunalla saakin tuotua kasvoille kivan hehkun tai halutessaan sitä voi käyttää jopa varjostuksena. Tein teille vinkit poskipunan käyttöön – miten poskipunaa voi käyttää varjostuksen kanssa yhdessä tai halutessaan vaikka ilman varjostusta.

Vinkit poskipunan käyttöön

Poskipunan lisäksi tarvitset siveltimen. Paras sivellin poskipunalle on tuuhea sivellin, joka voi olla viistopäinen tai pyöreä. Lättänät siveltimet toimivat huonosti poskipunan levitykseen, sillä niillä on hankala häivyttää poskipunan rajaa. Silti sellaisia monesti tulee poskipunan mukana, mutta kannattaa silti panostaa kunnolliseen ja pehmeään poskipunasiveltimeen. Esimerkiksi EcoToolsilta löytyy ihanan pehmeitä siveltimiä poskipunan levitykseen. Myös pohjustus on tärkeää, jos käytät puuterimaista poskipunaa. Pelkän meikkivoiteen päälle laitettuna poskipuna tarraa kiinni meikkipohjaan eikä sitä saa häivytettyä nätisti. Lopputuloksesta voi silloin tulla laikukas. Meikkipohja kannattaakin puuteroida hyvin, jolloin poskipunaa ei tartu liikaa ja sen saa helposti häivyteltyä poskille. Voidemainen poskipuna taas taputellaan sormin tai sienellä suoraan meikkivoiteen päälle ja puuteri lisätään vasta lopuksi.

Vinkit poskipunan käyttöön

Poskipunan paikka on poskiluun alareunalla ja hieman sen alapuolella. Poskiluun alareunan olen merkannut kuvaan valkoisella viivalla. Poskipunan levitys riippuu kasvojen muodosta. Kapeakasvoiset voivat tuoda poskipunaa lähemmäs nenää, kun taas pyöreäkasvoisten kannattaa välttää poskien korkeinta kohtaa ja poskipunan levittämistä liian eteen. Poskiluuta seuraten löytää helpoiten oikean kohdan ja poskipunaa kannattaakin tuoda korvasta poskea kohti pikkuhiljaa, jolloin sopivan kohdan löytää helpoiten. Mustalla olen merkannut alueen, jolle poskipunaa voi lähteä levittämään ja häivyttämään. Ruskealla on merkattu varjostuksen paikka. Mikäli haluaa käyttää hohtavaa korostusväriä, niin se tulee poskipunan yläpuolelle poskiluun korkeimmalle kohdalle.

Vinkit poskipunan käyttöön

Poskipunaa voi levittää edestakaisella liikkeellä ja häivyttää varovasti. Jos poskipuna on hyvin pigmenttistä, kannattaa ensin napauttaa ylimääräiset pigmentit siveltimestä purkin reunaan tai sipaista paperille. Tällä voi välttää sen, ettei poskipunaa tule liikaa. Vaaleat ja hohtavat sävyt ovat yleensä helpompia käyttää, kuin tummat ja mattaiset. Make Up Storen Sugarpink onkin ollut lähes kaikille sopiva poskipunasävy, joten jos et ole aivan varma sävystäsi, niin kannattaa aloittaa Sugarpinkillä. Kylmän sävyiset poskipunat sopivat parhaiten vaaleaihoisille ja punahiuksisille. Lämpimät sävyt taas sopivat hyvin päivettyneelle iholle. Sopivan sävyn löydät parhaiten kokeilemalla tai kysymällä ammattilaiselta apua.

Vinkit poskipunan käyttöön

Parhaimmillaan poskipuna korostaa ihon sävyä, tekee terveen hehkun kasvoille ja samalla muotoilee kasvoja kevyesti. Kokeile, jos et usko!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tilaa uutiskirje!

Tilaa uutiskirje ja pysyt ajantasalla DailyChicin uusista julkaisusta ja tapahtumista!