Kurkkaa myös somekanavat alla olevista ikoneista! <3
Kauneus ja muoti

VINKKI: MEIKINPOHJUSTANA MIESTEN AFTER SHAVE

Kauneusvloggaaja Nikkie kertoi toukokuussa Youtube -kanavallaan, että Nivean Men After Shave Balm toimii loistavasti meikinpohjustustuotteena. Hän oli päätynyt testaamaan tuotetta unohtaessaan omansa kotiin ja huomasi yllättäen meikin pysyneen hyvänä koko päivän sen ansiosta. Voisiko meikinpohjustana miesten after shave pelastaa sinunkin meikkihetkesi?

MEIKINPOHJUSTANA MIESTEN AFTER SHAVE

Tuote sisältää toisiksi eniten glyseriiniä, joka Nikkien mukaan kiinnittää meikin ja pitää sen paikallaan koko päivän. Tuote sopii kuvauksen mukaan herkälle ja helposti ärsyyntyvälle iholle, eikä sisällä etyylialkoholia. Balsami on rakenteeltaan kevyttä ja levittyy iholle miellyttävän helposti.

MEIKINPOHJUSTANA MIESTEN AFTER SHAVE

Balsami ajaa iholla kosteuttavan voiteen ja pohjustustuotteen aseman. Tuote levitetään puhtaalle iholle, jonka jälkeen levitetään meikkituote tavalliseen tapaan. Balsami tuoksuu miehekkäältä, mutta tuoksu ei ole yhtä voimakas kuin monessa muussa miesten tuotteessa. Naiset voivat käyttää tuotetta huoletta, sillä tuoksu haihtuu hetkessä kokonaan.

MEIKINPOHJUSTANA MIESTEN AFTER SHAVE

Tuotetta on levitetty aamulla meikin alle ennen kouluun lähtöä ja koulusta tullessa se on paikallaan lähes samanlaisena. Pientä kulumista on tapahtunut leuan ja nenän paikkeilla. Kuvien oton välillä aikaa on kulunut noin kahdeksan tuntia. Kestävän meikkipohjan voi siis saada helposti ja halvalla. Purkki Nivean After Shave Balmia on todella riittoisa ja maksaa noin 7-8 euroa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tilaa uutiskirje!

Tilaa uutiskirje ja pysyt ajantasalla DailyChicin uusista julkaisusta ja tapahtumista!
X