Kurkkaa myös somekanavat alla olevista ikoneista! <3
Kauneus ja muoti

TESTISSÄ: XTREME LASHES ELLIPSE HD

Markkinointiyhteistyö – Xtreme Lashes

Kävimme testaamassa Bella Pelossa Xtreme Lashes –ripsienpidennyksiä. Xtreme Lashes on tuonut markkinoille uuden ripsikuidun, Faux Mink Ellipse HD. Nämä Ellipse-kuidut ovat 47 % kevyemmät kuin perinteiset ripsikuidut; ne ovat erittäin miellyttävät silmissä, ne eivät kuluta omia ripsiä sekä ne usein pysyvät paremmin ripsissä kuin perinteiset ripsikuidut.

Ripsienpidennykset

Kuvassa on demonstroitu Ellipse HD –ripsikuituja verrattuna tavallisiin ripsikuituihin. Ripsikuidut ovat litteitä juuresta, jolloin ripsikuitu tarttuu omaan ripseen laajemmalta pinta-alalta luonnollisesti vaikuttaen ripsien pysyvyyteen. Ripsien litteän muodon ansiosta ripsien tyveen muodostuu selkeä, eyelinermainen rajaus.  Ellipse-ripsikuitujen kärki on halkaistu luoden vaikutelman tuuheammista ripsistä.

Ripsienpidennykset

 

Bella Pelossa palvelu oli ylivoimaista. Sain täyttääkseni turvallisuuslomakkeen, josta ripsienlaittaja sai tiedon terveydentilastani – allergiat ja yliherkkyydet selvitettiin ennen ripsienlaittoa.

Ripsienpidennykset

Kävimme laittajan kanssa yhdessä läpi toivomukseni ripsien ulkonäöstä. Luomeni ovat raskaat, joten halusimme ripsien rikkovan raskasta ilmettä ja avaavan katsetta. En myöskään halunnut ylipitkiä ripsiä, vaan luonnollisen ja piristävän ilmeen.

Ripsienpidennykset

Ripsien laitto oli miellyttävä kaksituntinen kokemus. Ripsiliima ei käristänyt silmiäni, kuten perinteisesti, ja aika kului siivillä mukavan laittajan kanssa höpistessä.

Ripsienpidennykset

Kuvat ennen ja jälkeen

Ripsienpidennykset

Ripsienpidennykset edestäpäin

Ripsienpidennykset

Huomiot:
-Ripsikuidut tuntuivat todella kevyiltä silmissä verrattuna perinteisiin kuituihin
-Kiiltävän mustat ripsikuidut loivat viimeistellyn ilmeen
-Ensimmäistä kertaa viiteen vuoteen ripsihuollossa silmäni eivät kirvelleet, ripsiliimasta ei tullut häiritseviä kaasuja
-Ripsienpidennykset pysyivät keskimääräistä paremmin – Ellipse HD –kuidut tuntuivat mukavilta, pehmeiltä ja joustavilta silmissä, joten en turhaan kähminyt silmiäni.

Ripsienpidennykset

Sain kotiin vietäväksi Xtreme Lashes -ripsienpidennyksille suunnitellun meikinpuhdistusaineen, joka onkin ollut ahkerassa käytössä. Uutuutena minulle tulivat nukkaamattomat puhdistustikut, joilla saa helposti ripsien tyven puhdistettua. Itse suositellen kummankin tuotteen ostoa – puhdistusaine on tehokas ja hellävarainen sekä puhdistustikkuja voit käyttää useampaan otteeseen.

Suosittelen ehdottomasti tutustumaan uusiin Xtreme Lashes Ellipse HD -ripsikuituihin! Eron perinteisiin ripsikuituihin huomasi ja olin erittäin tyytyväinen ripsien ulkonäköön ja pysyvyyteen.

 

Suvi Saranki

DailyChic - Fashion & Lifestyle by Suvi Saranki on blogi, jonka ideana on tarjota vinkkejä ja neuvoja kauniiseen arkeen! Oman elämänsä Martha Stewartin intohimoina elämässä ovat yrittäjyys ja liiketoiminta, sijoittaminen, DIY, korkeat korkokengät, eläimet, muoti, kauneus, hyvä ruoka ja matkustus.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tilaa uutiskirje!

Tilaa uutiskirje ja pysyt ajantasalla DailyChicin uusista julkaisusta ja tapahtumista!
X