Kurkkaa myös somekanavat alla olevista ikoneista! <3
OMENA HOTELLI
Matkustaminen

YÖPYMINEN OMENA HOTELLISSA

Yhteistyössä: Omena Hotelli

DailyChicin Emmi sai hauskan mahdollisuuden tutustua kotikaupunkinsa Omena Hotelliin pääsiäisviikonloppuna. Jyväskylän Omena Hotelli tarjosi hienot puitteet pieneen irtiottoon arjesta ja kotirutiineista. Huoneessa herkuttelun, sängyssä rentoutumisen ja loistavien yöunien jälkeen oli mukava taas jatkaa työntäyteistä arkea.

OMENA HOTELLI

Omena Hotellit sijaitsevat kaupunkien keskustoissa loistavien kulkuyhteyksien varrella. Niiden sijainti on varmasti yksi suurimpia tekijöitä, jonka vuoksi olen itsekin vuosien ajan suosinut Omena Hotelleja. Sijainti yhdistettynä aina edullisiin hintoihin on yhdistelmä, jota harva hotelliketju pystyy tarjoamaan, mutta jossa Omena Hotelli onnistuu vuodesta toiseen.

OMENA HOTELLI

Keskustoissa sijaitsevat hotellit takaavat sen, että virikkeitä riittää ja tekemistä löytyy, jos vierailuaika kaupungissa on yhtä hotelliyötä pidempi. Huoneita löytyy monenlaiseen tarpeeseen ja niihin mahtuu yhdestä neljään henkilöä, joten isommallekin porukalle hotellivalinta on oivallinen.

OMENA HOTELLI

Testaamamme huone oli hyvin varusteltu, kaikin puolin puhdas ja siisti sekä todella viihtyisä. Lämpötila huoneessa oli juuri sopiva, sänky oli loistava ja suuri taulutelevisio oli mukava lisä huoneen varusteluun.

OMENA HOTELLI

OMENA HOTELLI

Aamukahvit sai näppärästi luotua vedenkeittimen sekä pikakahvin avulla ennen aamupäivän kotiinpaluuta. Aamiaisvaihtoehdot ovat Omena Hotellissa yöpyessä rajattomat. Hauska ajatus olisi aamun alkajaisiksi hakea lähikaupasta eväät sänkypiknikiin tai sitten testata aamiaistarjonta jossain kaupungin kahviloista! Wolt kuljettaa ravintolaruokaa myös suoraan Omena Hotellille puolen tunnin sisään tilauksesta. Wolt ei valitettavasti ole rantautunut vielä Jyväskylään, joten kyseiseen palveluun emme tällä kertaa päässeet tutustumaan, mutta Turun, Helsingin ja Tampereen hotelleissa tämä on mahdollista.

OMENA HOTELLI

OMENA HOTELLI

Hotellihuoneen varaaminen verkossa on todella helppoa ja yksinkertaista. Valitsemalla ajankohdan ja kaupungin sekä täyttämällä henkilötietosi on varaus käytännössä jo valmis. Sisäänkirjautumista ei Omena Hotelleissa ole, vaan saat ovikoodin tekstiviestillä ja sähköpostiisi. Ovikoodin oppii nopeasti ulkoa, kun sen toistaa useampaan kertaan ulko-ovelta alkaen. Kun avainta tai avainkorttia ei ole käytössä, sitä ei myöskään voi hukata! Jos muisti tai tekniikka pettää, on ovikoodi hyvä olla vaikka kahdessa eri paikassa ylhäällä, kuten kalenterissa sekä matkapuhelimessa.

OMENA HOTELLI

Omena Hotelli on tyylikäs ja laadukas, edullisia hintoja ja loistavaa sijaintia unohtamatta. Sen vaivattomuus perustuu varaamisen helppouteen ja ovikoodien käyttöön. Kun varsinaista aamupalaa ei hotellilla ole, maksat vain siitä, mitä tarvitset. Omena Hotelli sopii matkustajalle iästä ja sukupuolesta riippumatta, kuten myös pariskunnille, ystäväporukoille sekä perheille. Hinta-laatusuhteeltaan helposti Suomen paras hotelliketju tarjoaa miellyttävän yöpymisen kaupungista ja ajankohdasta riippumatta!

OMENA HOTELLI

Tarjous DailyChicin lukijoille:

Omena Hotelli tarjoaa Helsingin Lönnrotinkadun ja Tampereen hotelleista huoneen hintaan 55€/yö seuraavilla alennuskoodeilla:

Tampere 55 €/yö: CHICTRE16

Helsinki 55 €/yö:  CHICHKI16

Varauksen voit tehdä 6.-13.4.2016 ja matkustusaika on 29.4.2016 asti.
Varaa tästä! 🙂

This article has 6 comments

 1. Nella

  Mukava artikkeli. Olen yöpynyt useasti omenassa, koska se on siisti ja sijainti on hyvä 🙂

  • Diina-Maria Laakso

   Mukavaa, että pidit artikkelista! Olemme samaa mieltä, että Omena Hotellien sijainti on mahtava ja huoneet ovat siistejä ja trendikkäitä! 🙂 Diina-Maria/DailyChic

 2. Kristiina_a

  Omenat on aina paras paikka yöpyä kaveriporukassakin. Ruisrockkia odotellessa 😀

  • Diina-Maria Laakso

   Heh, onko huoneet jo varattu? 😉
   Diina-Maria/DailyChic

 3. Maijanen

  Omenat on kivoja, ainoastaan kunnon hotelliaamiainen harmittaa. Yleensä tuon jääkaappiin kaupasta omat eväät 🙂

  • Diina-Maria Laakso

   Omena Hotellit tarjoaa yleensä lisähintaan läheisestä kahvilasta aamupalan, mutta omat eväät on myös kätevä ottaa mukaan, sillä huoneessa on jääkaappi. Hyvä sijainti tarjoaa myös rajattomat mahdollisuudet, sillä ravintoloita ja kahviloita löytyy mihin suuntaan hotellista vain lähteekin 🙂 Diina-Maria/DailyChic

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tilaa uutiskirje!

Tilaa uutiskirje ja pysyt ajantasalla DailyChicin uusista julkaisusta ja tapahtumista!
X